Stiri despre endorfine

  8 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • 5 motive pentru care e bine să zâmbeşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 motive pentru care e bine să zâmbeşti

  Numeroase studii dezvăluie beneficiile neaşteptate ale zâmbetului asupra organismului aşa că, data viitoare cand simţi nevoia să te exteriorizezi, nu trebuie să mai existe nici un motiv pentru a-ti ţine în frâu sentimentele.

 • De ce cu cât facem sex mai rar, cu atât ajungem să ne dorim mai puţin acest lucru: cum ne recăpătăm pofta de sex
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce cu cât facem sex mai rar, cu atât ajungem să ne dorim mai puţin acest lucru: cum ne recăpătăm pofta de sex

  I se poate întâmpla oricui să aibă o perioadă în care sexul lasă de dorit. Fie că nu avem o relaţie stabilă, fie suntem căsătoriţi, dar problemele zilnice ne copleşesc, pot trece şi luni de zile în care sexul lipseşte. Interesant este că, după un anumit timp, interesul faţă de sex scade atât de mult încât nici nu ne mai gândim la asta. Sexologii explică de ce cu cât facem sex mai rar, cu atât ajungem să ne dorim mai puţin acest lucru.

 • Scăpaţi de
tristeţe prin transpiraţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scăpaţi de tristeţe prin transpiraţie

  Când vă duelaţi cu depresia, exerciţiul fizic este la fel de eficient ca un medicament. Nu este la fel de simplu ca înghiţirea unei tablete, dar efectele sale "secundare" – o inimă mai puternică, tonus muscular superior, mai multă energie – vă fac şi mai sănătos.

 • VIDEO De ce e bună o repriză consistentă de râs cu prietenii sau chiar singur
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO De ce e bună o repriză consistentă de râs cu prietenii sau chiar singur

  „Oferă-i unui om un peşte şi va mânca o zi, dă-i o undiţă şi va bea bere şi va râde cu prietenii o viaţă“, spune o veche zicală. Dacă v-a smuls un zâmbet înseamnă că suntem pe drumul cel bun: râsul şi buna dispoziţie sunt foarte importante pentru sănătatea noastră.

 • Sexul atenuează durerile de cap
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sexul atenuează durerile de cap

  Contrar credinţei generale, sexul nu provoacă dureri de cap, ci le atenuează, uneori mai eficient decât medicamentele, potrivit neurologilor germani.

 • Acupresura scade intensitatea durerilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Acupresura scade intensitatea durerilor

  La fel ca acupunctura, acupresura urmăreşte să refacă starea de sănătate prin reechilibrarea energiei vitale Qi. În timp ce acupunctura se realizează cu ace, în acupresură se utilizează forţa degetelor. Ambele ajută la controlul durerii şi la atenuarea simptomelor unor boli grave.