Stiri despre durere

  241 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Adevărul Live: Tot ce trebuie
să ştii despre pietrele la rinichi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adevărul Live: Tot ce trebuie să ştii despre pietrele la rinichi

  Crizele provocate de pietrele la rinichi se numără printre cele mai invalidante dureri la nivel global. Din ce cauze se formează pietrele, cum ne dăm seama că avem probleme şi care sunt cele mai eficiente tratamente şi remedii pentru a le preveni aflăm de la dr. Cristian Perşu, şef de lucrări la UMF „Carol Davila“ din Bucureşti.

 • Glaucomul, un hoţ al vederii care fură puţin câte puţin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Glaucomul, un hoţ al vederii care fură puţin câte puţin

  Glaucomul este o boală care avansează lent şi silenţios, până la pierderea cu totul a vederii. Dacă problema nu se tratează, pacientul ajunge mai repede la orbire. Dacă se tratează, boala poate fi ţinută sub control. Numărul pacienţilor cu glaucom la nivel mondial nu se cunoaşte, dar se estimează că ar exista 80 de milioane de oameni, potrivit OMS. Adică trei-patru ţări ca România care suferă de această boală.

 • Cum
influenţează problemele psihice sănătatea fizică. Adevărul despre „bolile fantomă“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum influenţează problemele psihice sănătatea fizică. Adevărul despre „bolile fantomă“

  Între minte, suflet şi corp există o legătură foarte strânsă, o susţin atât psihologii, cât şi medicii. Deşi pare greu de crezut, starea psihică poate influenţa chiar foarte mult starea fizică. Nu sunt puţine cazurile în care persoane care nu au avut o stare fizică bună, iar controalele au reliefat faptul că nu suferă de nicio boală, continuă să se simtă rău fizic. Psihologii spun că atunci tratamentul trebuie să vizeze psihicul.

 • De ce te doare când faci sex. Cauze frecvente
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce te doare când faci sex. Cauze frecvente

  Simţi dureri în timpul actului sexual? Multe femei se confruntă cu acest disconfort, din diferite motive. Pentru că un contact sexual dureros poate cauza stres emoţional şi chiar sabotarea relaţiei, trebuie întotdeauna inestigată cauza de îndată ce apare.

 • Semnele înfricoşătoare care prevestesc moartea. Le ştii?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Semnele înfricoşătoare care prevestesc moartea. Le ştii?

  Fie că este vorba de karmă, dharmă sau orice alt Shastras, aceste scripturi antice au cunoştinţe cu aproape tot ce se întâmplă în jurul nostru. În conformitatea cu acestea, există câteva semne care ar putea prevesti moartea timpurie a unei persoane.

 • Simptomele cancerului endometrial
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Simptomele cancerului endometrial

  Afecţiune caracterizată prin creşterea rapidă şi necontrolată a celulelor endometriale, cancerul endometrial afectează sute de mii de femei din întreaga lume. Deşi nu există niciun test de screening standard prin care el să poată fi depistat, sunt câteva semne care anunţă boala.

 • 5 efecte surprinzătoare ale ghimbirului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 efecte surprinzătoare ale ghimbirului

  Alină durerile de cap, ameliorează simptomele sindrodumului premenstrual, te scapă de balonare şi de multe altele. Consumat atât proaspăt, cât şi sub formă de pudră, ghimbirul are aceleaşi beneficii pentru sănătate. Important este să consumi în jur de 2 grame de ghimbir pe zi.

 • Remedii pentru durerile de spate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Remedii pentru durerile de spate

  Durerile de spate au numeroase cauze, de la postura incorectă şi timpul îndelungat petrecut pe scaun la birou, până la diverse afecţiuni ale coloanei vertebrale. Sunt supărătoare şi se pot agrava. Ai la îndemână câteva soluţii pentru a ameliora simptomele neplăcute.