drob de miel - ultimele știri
Cheful de la Antena 1 are amintiri dragi din copilărie și mărturisește că gătește și acum după rețetele moștenite de la bunica sa, Amalia.
Ştiţi să gătiţi drob de miel? Dacă nu, celebrul bucătar Cătălin Scărlătescu vă împărtăşeşte reţeta de drob a bunicii sale. "Drobul de miel Scărlătescu" se află şi în căutările românilor pe Google, în această perioadă. Spor la gătit!
Cum drobul de miel este un preparat care nu lipseşte de pe masa tradiţională de Paşte a românilor, vă propunem reţeta specială a celebrului bucătar Cătălin Scărlătescu, pe care a moştenit-o de la bunica lui.
Dacă drobul din carne de miel vă pică greu, bucătarul reşiţean Uica Mihai vă recomandă drobul de pui, despre care spune că este mult mai sănătos şi mai uşor decât cel de miel....
Drobul de miel este un preparat nelipsit de pe masa de Paşte, iar pentru a vă asigura că va ieşi delicios vă prezentăm reţeta celebrului Radu Anton Roman.
Drobul de miel este, fără îndoială, unul dintre felurile care compun meniul de Paşte, alături de pască şi celebrul cozonac....
Pe lângă friptura de miel, masa tradiţională de Paşte include şi drobul, preparat fie exclusiv din măruntaiele mielului, ca în următoarea reţetă, fie din mai multe tipuri de carne. Pentru succes garantat în prepararea drobului, iată o reţetă simplă ş...
Reţeta de drob de miel cu smântână poate fi alegerea ideală pentru cei care vor să schimbe puţin meniul de Paşte, dar fără să renunţe de tot la preparatele tradiţionale. Drobul de miel cu smântână reprezintă un preparat fin din organele animalului a ...
Cât costă carnea de miel, judeţ cu judeţ. Ciobanii îl dau la jumătate de preţ faţă de supermarketuri
Un kilogram de carne de miel costă, în pieţe, între 20 şi 28 de lei, în timp ce în unele supermarketuri ajunge chiar şi la 37 de lei, preţurile fiind similare celor de anul trecut. Mielul viu, cumpărat direct de la crescători, se vinde cu preţuri cup...