Stiri despre dragnea

  488 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Borza: Naţionalizarea Pilonului II de pensii va avea consecinţe nefaste pentru Guvern
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Borza: Naţionalizarea Pilonului II de pensii va avea consecinţe nefaste pentru Guvern

  Durul schimb de replici din această săptămână pe tema suspendării contribuţiilor aferente Pilonului 2 de pensii va avea efecte negative pentru Guvern, consideră Remus Borza,  susţinând că „raportat la un atare discurs public, nu mai avem nevoie de terorişti, maşini capcană, kamikaze, că ne aruncăm şi singuri în aer”.

 • Domnule Dragnea, şobolanii fug din corabia
care se scufundă!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Domnule Dragnea, şobolanii fug din corabia care se scufundă!

  Nefericită caracterizarea lui Liviu Dragnea referitoare la doi foşti premieri. I-a făcut şobolani, dând întregului partid senzaţia că este conştient că PSD a început să „ia apă”.  Se referea la Victor Ponta şi Mihai Tudose. Asta după ce se înregistrează deja un val de migrări de la PSD spre partidul Pro România condus de Ponta.

 • Guvernul atacă pensiile private prin învăluire
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Guvernul atacă pensiile private prin învăluire

  Un proiect de lege publicat în „Programul legislativ al Guvernului” pentru acest an propune, pe lângă suspendarea pentru o jumătate de an a contribuţiilor aferente pensiilor private, şi încasarea integrală a contribuţiilor CAS de către bugetul de stat.

 • Mişcări politice şi... mişcarea străzii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mişcări politice şi... mişcarea străzii

  „Programul“ cu care PSD a câştigat alegerile promitea numai „lapte şi miere“, dacă nu chiar „Raiul pe Pământ“. Realizarea efectivă a acestuia a fost amânată de Liviu Dragnea cu patru cincinale, adică până în anul 2040 (mult dincolo de „20-20“, cum zicea „inspirată“ Viorica Dăncilă).

 • Războiul Dragnea-Iohannis a ajuns în Orientul Mijlociu!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Războiul Dragnea-Iohannis a ajuns în Orientul Mijlociu!

  Conflictul politic intern începe să producă pagube majore pentru România în planul credibilităţii externe. Pentru prima dată, factorii de putere executivă, Preşedinţia şi Guvernul, sunt într-o bătălie deschisă şi acţionează divergent într-o chestiune de maximă sensibilitate la nivel mondial.

 • Se
apropie suspendarea preşedintelui Iohannis?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Se apropie suspendarea preşedintelui Iohannis?

  Am trecut la un alt nivel în războiul preşedinte vs. Dragnea, Dăncilă, guvern.  Ieşirea din „amorţire” a preşedintelui Iohannis, declaraţiile sale publice şi solicitarea demisiei premierului Dăncilă precipită evenimentele pe scena politică. Toate semnalele apărute  indică faptul că Dragnea a decis suspendarea preşedintelui, în primul rând pentru a-şi rezolva problemele cu justiţia.

 • Claie peste grămadă şi val-vârtej
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Claie peste grămadă şi val-vârtej

  Trăim într-o ţară cu regim democratic, dar o ţară aflată în tranziţie. În primele zile ale anului 1990, Silviu Brucan prevestea sau prorocea că această tranziţie va dura cam 20 de ani. Cel puţin pe mine, această durată m-a uimit prin lungimea ei. Dar, nimeni nu-i profet în ţara lui, încât şi politicianul politolog s-a înşelat.

 • Lăsaţi critica! Vrem soluţii!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lăsaţi critica! Vrem soluţii!

  Nu e prima oară cînd mă confrunt, pe blog sau la cîte un post de televiziune, cu reproşuri nerăbdătoare: mi se spune că mă complac (asemenea multor „intelectuali“ şi „reprezentanţi ai societăţii civile“) în exercitarea unui acru spirit critic, dar nu vin niciodată cu soluţii eficiente pentru îmbunătăţirea situaţiei.