
Euro coboară spre 4,66 lei, în contrast cu tendinţa regională
Banca Naţională a României (BNR) a anunţat vineri un curs de referinţă de 4,6658 lei/euro, în scădere cu 0,02% faţă de nivelul atins joi, în contrast cu tendinţa regională.
Banca Naţională a României (BNR) a anunţat vineri un curs de referinţă de 4,6658 lei/euro, în scădere cu 0,02% faţă de nivelul atins joi, în contrast cu tendinţa regională.
Toate valutele, exceptând coroana norvegiană s-au depreciat în raport cu leul, arată datele publicate miercuri de BNR.
Euro s-a apreciat joi în raport cu leul, crescând din nou peste pragul de 4,65 lei, arată datele publicate de Banca Naţională a României (BNR).
Euro şi-a mai temperat miercuri avansul în faţa leului. Banca Naţională a României (BNR) a anunţat un curs de schimb de 4,6497 lei/euro, după ce marţi euro trecuse de pragul de 4,65 lei.
Euro a fost cotat vineri de la 4,64 lei de Banca Naţională a României (BNR), leul depreciindu-se astfel faţă de moneda europeană.
Banca Naţională a României (BNR) a anunţat miercuri un curs de referinţă de 4,6306 lei/euro, în scădere cu 0,38% faţă de nivelul atins marţi, în contrast cu tendinţa regională.
Banca Naţională a României (BNR) a anunţat luni un curs de referinţă de 4,5958 lei/euro, în creştere cu 0,2% faţă de cotaţia precedentă şi nivel maxim din 21 iunie, în contextul în care conjunctura internaţională rămâne nefavorabilă monedelor emergente, iar leul este afectat şi de decizii politice interne.
Euro se îndreaptă luni spre prima evoluţie negativă din ultimele trei zile, în urma datelor care arată încetinirea creşterii economice în zona euro, în timp ce cotaţiile acţiunilor sunt trase în joc de titlurile companiilor auto, care sunt afectate de o investigaţie referitoare la formarea unui cartel tehnologic vizând emisiile automobilelor diesel, transmite Bloomberg.
Banca Naţională a României (BNR) a anunţat luni un curs de referinţă de 4,5684 lei/euro, în scădere cu aproape 2 bani faţă de nivelul precedent, în contrast cu tendinţa regională, leul fiind susţinut de cererea bună pentru titlurile de stat româneşti, spun analiştii.
Banca Naţională a României (BNR) a anunţat joi un curs de referinţă de 4,5869 lei/euro, aproape neschimbat faţă de nivelul precedent şi nivel maxim din 22 iunie, în condiţiile în care volatilitatea din piaţă s-a redus, iar cotaţiile s-au menţinut stabile.
Banca Naţională a României (BNR) a anunţat miercuri un curs de referinţă de 4,5868 lei/euro, în creştere cu 0,17% faţă de nivelul precedent şi nivel maxim din 22 iunie, în condiţiile în care leul este afectat atât de măsurile anunţate în noul program de guvernare, cât şi de o conjunctură regională nefavorabilă, potrivit analiştilor.
Banca Naţională a României (BNR) a anunţat luni un curs de referinţă de 4,5859 lei/euro, în creştere cu 0,1% faţă de nivelul precedent, în contrast cu tendinţa regională, în condiţiile în care situaţia politică tensionată din România şi depunerea unei moţiuni de cenzură de către alianţa PSD-ALDE împotriva propriului guvern afectează moneda naţională.
Dolarul american a suferit cea mai neagră săptămână din ultimul an, pierzând tot ce a câştigat din noiembrie, anul trecut, odată cu câştigarea alegerilor de către Donald Trump, în contextul în care scandalurile politice ale administraţiei Trump neliniştesc investitorii cu privire la capacitatea republicanilor de a aproba măsuri de stimulare a economiei, relatează publicaţie Fianacial Times.
Euro a atins luni cel mai ridicat nivel din ultimele şase luni faţă de dolari, acţiunile asiatice sunt în urcare, iar contractele futures din SUA au atins pentru scurt timp un nivel record, după victoria confortabilă a lui Emmanuel Macron în alegerile prezidenţiale din Franţa, transmite Reuters.
Euro s-a apreciat brusc în această dimineaţă, în urma primului tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale care au avut loc ieri în Franţa. Moneda unică era in creştere bruscă faţă de dolar şi yen, scrie presa franceză.
Banca Naţională a României (BNR) a anunţat joi un curs de referinţă de 4,5407 lei/euro, în creştere cu peste 1 ban faţă de nivelul precedent şi nou nivel maxim al ultimelor două săptămâni, în condiţiile în care leul este afectat mai ales de riscurile politice din Europa, potrivit analiştilor.