Stiri despre dinti

  171 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • De ce vrea medicul să îţi
scoată dinţii?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce vrea medicul să îţi scoată dinţii?

  Una dintre cele mai frecvente şi, totodată, controversate probleme legate de tratamentul ortodontic, cu care toţi medicii specializaţi în ortodonţie se confruntă în tratamentul adulţilor, este extracţia dinţilor. În anumite situaţii, aceşti dinţi, deşi sănătoşi, trebuie eliminaţi pentru ca tratamentul ortodontic să aibă succes.

 • Cum să îţi albeşti dinţii natural
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să îţi albeşti dinţii natural

  Există mulţi factori care afectează sănătatea dinţilor şi îi pătează, printre care cafeaua, ceaiul, băuturile calde, vinul roşu şi fumatul. Dar mâncând fructe şi legume, vei reuşi să previi afecţiunile orale şi să îţi menţii dinţii albi.

 • Beneficiile faţetelor dentare de la A la Z cu dr. Jona Yousif
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Beneficiile faţetelor dentare de la A la Z cu dr. Jona Yousif

  Un zâmbet frumos este cartea de vizită a fiecărui om, dar, din păcate, obiceiurile alimentare, moştenirea genetică şi stilul de viaţă pot afecta calitatea şi aspectul dinţilor în timp. Faţetele dentare te pot ajuta să obţii un zâmbet perfect, dar şi sănătos. Doctorul Jona Yosif te ajută să descoperi dacă sunt potrivite pentru tine!

 • Semne că ai o sănătate de fier
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Semne că ai o sănătate de fier

  Sănătatea trebuie să fie pe primul loc pentru toţi oamenii. De aceea, acordă atenţie tuturor simptomelor care apar în timp, deoarece astfel poţi preveni dezvoltarea diferitelor afecţiuni. Dar, în acelaşi timp, există câţiva indicatori care ne spun că starea noastră de sănătate este bună.

 • Cum ne albim dinţii şi cum îi păstrăm curaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum ne albim dinţii şi cum îi păstrăm curaţi

  Un zâmbet strălucitor, cu o dantură perfectă, este tot ceea ce ne dorim, însă trebuie să ştim că peste 20% din români au probleme cu dinţii. Medicii stomatologi susţin că albirea trebuie să se facă în cabinet, iar totul să fie atent supravegheat de personalul medical.

 • Dintele sănătos face zâmbetul frumos
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dintele sănătos face zâmbetul frumos

  STOMATOLOGIE Încă suntem deficitari când vine vorba de igiena orală. O spun chiar şi medicii stomatologi de la clinicile de lux din Capitală, care au de „rezolvat“, de cele mai multe ori, probleme dentare de natură infecţioasă, perfect evitabile dacă am fi mai atenţi cu noi înşine. Cariile netratate duc inevitabil la pierderea dinţilor. Iar adulţii tineri din România au foarte mulţi dinţi lipsă, atrag atenţia dentiştii.

 • 3 trucuri pentru dinţi mai albi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  3 trucuri pentru dinţi mai albi

  Atunci când o persoană se uită la tine, primul lucru pe care-l observă după ochi este dantura. Însă, din păcate, nu toţi avem dinţii albi, aşa cum ne-am dori, chiar dacă îi periem de două ori pe zi. Dar pentru a evita petele sau îngălbenirea dinţilor, foloseşte-te de următoarele trucuri.

 • Alege-ţi cu grijă medicul stomatolog
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alege-ţi cu grijă medicul stomatolog

  Dacă îţi alegi cu grijă medicul ginecolog, de ce nu ai fi la fel de precaut şi în cazul stomatologul în grija căruia îţi laşi zâmbetul?

 • Îţi place să mesteci gumă? În ce momente te ajută acest obicei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Îţi place să mesteci gumă? În ce momente te ajută acest obicei

  Colorată, aromată şi gustoasă, guma de mestecat a devenit pentru unele persoane mai mult decât un obicei. Fie că îţi place să o mesteci mai tot timpul sau o preferi doar după masă, ea nu are cum să lipsească din buzunarul tău.

 • Cât de periculoasă poate fi periuţa de dinţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât de periculoasă poate fi periuţa de dinţi

  Încă de când suntem mici, părinţii şi profesorii ne vorbesc despre importanţa spălării dinţilor, pe care trebuie să-i periem de două ori pe zi, dimineaţa şi seara. Acesta este un obicei pe care 90% dintre noi îl respectăm, deoarece este sănătos şi necesar.