Stiri despre dinti

  160 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • 3 trucuri pentru dinţi mai albi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  3 trucuri pentru dinţi mai albi

  Atunci când o persoană se uită la tine, primul lucru pe care-l observă după ochi este dantura. Însă, din păcate, nu toţi avem dinţii albi, aşa cum ne-am dori, chiar dacă îi periem de două ori pe zi. Dar pentru a evita petele sau îngălbenirea dinţilor, foloseşte-te de următoarele trucuri.

 • Alege-ţi cu grijă medicul stomatolog
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alege-ţi cu grijă medicul stomatolog

  Dacă îţi alegi cu grijă medicul ginecolog, de ce nu ai fi la fel de precaut şi în cazul stomatologul în grija căruia îţi laşi zâmbetul?

 • Îţi place să mesteci gumă? În ce momente te ajută acest obicei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Îţi place să mesteci gumă? În ce momente te ajută acest obicei

  Colorată, aromată şi gustoasă, guma de mestecat a devenit pentru unele persoane mai mult decât un obicei. Fie că îţi place să o mesteci mai tot timpul sau o preferi doar după masă, ea nu are cum să lipsească din buzunarul tău.

 • Cât de periculoasă poate fi periuţa de dinţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât de periculoasă poate fi periuţa de dinţi

  Încă de când suntem mici, părinţii şi profesorii ne vorbesc despre importanţa spălării dinţilor, pe care trebuie să-i periem de două ori pe zi, dimineaţa şi seara. Acesta este un obicei pe care 90% dintre noi îl respectăm, deoarece este sănătos şi necesar.

 • „Îmi pare rău, nu-l mai putem salva”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Îmi pare rău, nu-l mai putem salva”

  Ţi s-a întâmplat şi ţie? Ai simţit că îţi fuge de sub picioare, nu-i aşa? Pentru majoritatea oamenilor, pierderea dinţilor este un adevărat coşmar nu doar din perspectiva estetică sau funcţională, cât şi din punctul de vedere al confortului, pentru că, de regulă, tratamentul complet al unui spaţiu lăsat în urmă de un dinte pierdut presupune multiple vizite la dentist şi intervenţii complexe precum adiţia osoasă sau implantul dentar.

 • Boala de reflux,
afecţiunea care te arde pe dinăuntru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Boala de reflux, afecţiunea care te arde pe dinăuntru

  DIGESTIE Deşi este o afecţiune medicală care nu pune viaţa pacientului în pericol, boala de reflux gastroesofagian este asociată cu suferinţă şi cu complicaţii considerabile. Deteriorează calitatea vieţii bolnavilor într-un mod similar cu alte afecţiuni, precum artroza, infarctul de miocard sau hipertensiunea arterială. Boala este legată direct de stilul de viaţă, de obezitate, fiind rezultatul unei alimentaţii inadecvate

 • Cât de mult se greşeşte în tratamentele stomatologice? Aflăm la Adevărul Live
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât de mult se greşeşte în tratamentele stomatologice? Aflăm la Adevărul Live

  Orice vizită la medicul stomatolog trebuie să însemne durere, costuri mari şi satisfacţie moderată sau chiar nemulţumire după? Dr. Nicolae Krilovici, medic specializat în parodontologie, protetică şi estetică dentară ne explică, la Adevărul Live, de ce a lansat în România conceptul de consultanţă dentară.

 • Dinţi versus Papioane: Istoria recentă a dinţilor la români privită din perspectiva pieţei şi a statului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dinţi versus Papioane: Istoria recentă a dinţilor la români privită din perspectiva pieţei şi a statului

  Îmi scrie un amic plecat din ţară dar care citeşte cu atenţie presa: „După lecturarea (pe jumătate doar că mi-a venit greaţă şi e totuşi dimineaţa de week-end) ultimului jet de ură venit de la primul intelectual al ţării, am căzut pe gînduri pentru cîteva minute. Totuşi, genul ăsta de oameni sunt mai periculoşi decît orice politician made in Romania, indiferent că-i PSD, PNL sau UDMR. Ăia ştiu una şi bună. Bani şi putere. Nu se bagă la altceva.”

 • Despre dinţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre dinţi

  Am picat, sîmbătă, pe o emisiune de la Antena 3, în care un grup de cărturari notorii (Alina Petrescu, Ciuvică, Harnagea şi, cu mici ondulaţiuni prudente, ubicuul Bogdan Chirieac) făcea analiza răstită a unui text scris de Gabriel Liiceanu. Rezum, pentru cei care n-au citit textul cu pricina, teza lui: e plină ţara de oameni fără dinţi, semn de sărăcie şi înapoiere.