Stiri despre cuplu

  910 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • 5 motive pentru care sexul e esenţial într-o relaţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 motive pentru care sexul e esenţial într-o relaţie

  Dacă pentru unii este doar o plăcere, pentru alţii sexul reprezintă ceva mai mult într-un cuplu. Dar când vine vorba de a se bucura de el, toţi sunt de acord că el trebuie să fie o prioritate. Află şi de ce!

 • Ce îşi doresc bărbaţii în pat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce îşi doresc bărbaţii în pat

  Cea mai mare curiozitate a femeilor este legată de dorinţele bărbaţilor. Dacă ar fi posibil, ar vrea să ştie tot ce se ascunde în mintea lor, mai ales în privinţa fanteziilor. Iată câteva secrete despre poftele lor sexuale!

 • Secretele romantismului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Secretele romantismului

  Romantismul în relaţia de cuplu este foarte rar astăzi. Cu războiul ego-ului din relaţie, romantismul este întotdeauna în spate. Cu toate acestea, dacă vrei să fii mult mai romantică cu partenerul tău, ar trebui să ţii cont de următoarele sfaturi, care sunt secretul unei relaţii fericite şi împlinite.

 • 4 semne zodiacale care rezistă cu greu într-o relaţie pe termen lung
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  4 semne zodiacale care rezistă cu greu într-o relaţie pe termen lung

  Cu greu vor fi convinşi să rămână într-o relaţie de durată. Se înconjoară întotdeauna de prieteni şi nu simt nevoia de cineva care să facă permanent parte din viaţa lor. Sunt celibatarii zodiacului, cei care se plictisesc şi se simt neliniştiţi în relaţiile pe termen lung.

 • 5 indicii că nu eşti în relaţia potrivită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 indicii că nu eşti în relaţia potrivită

  Câteodată, limbajul nonverbal poate fi mai evident chiar şi decât propriile noastre cuvinte. Dacă până acum s-a întâmplat să nu acorzi o atenţie sporită indiciilor fizice, află că acestea ar putea să îţi spună dacă te afli sau nu în relaţia potrivită!

 • Alimente afrodiziace pentru el
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimente afrodiziace pentru el

  Cu siguranţă ai mai auzit că dragostea trece prin stomac. Pentru ca impulsul iubirii să se intensifice iar partenerul tău să te dorească mai mult, există anumite alimente cu efect afrodiziac pe care le poţi include în dieta sa zilnică. Află care sunt acestea!

 • Sexy păpuşa-robot, secretul unui mariaj împlinit VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sexy păpuşa-robot, secretul unui mariaj împlinit VIDEO

  Sergi Santos, un om de ştiinţă din Spania, a inventat o păpuşă-robot menită să îi satisfacă toate fanteziile sexuale. Ea este echipată cu ultimele tehnologii ce ţin de inteligenţa artificială şi ştie să „răspundă tehnicilor de seducţie”.

 • Plante care cresc libidoul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Plante care cresc libidoul

  Lipsa apetitului sexual poate fi cauzată de mulţi factori. Poate să fie comunicarea proastă, continua schimbare a nivelurilor hormonale şi stresul – ăştia sunt cei mai des întâlniţi factori. Chiar dacă, la început, nu-i dai prea multă importanţă, totuşi, asta va ajunge să-ţi afecteze relaţia într-un mod care o să-ţi scape de sub control.

 • 5 mituri despre sex
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 mituri despre sex

  Ca femeie, cu siguranţă ai auzit la fel de multe mituri despre sex aşa cum au auzit şi bărbaţii. Chiar dacă ele există de multă vreme şi s-au tot perpetuat, poate ar trebui să verifici înainte să te încrezi în simple cuvinte.