Stiri despre cristian paun

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Plata pensiilor „de lux“, miza atacurilor la
Pilonul II
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Plata pensiilor „de lux“, miza atacurilor la Pilonul II

  Sunt 4 milioane de români care contribuie anual cu circa 7 miliarde de lei la pensiile private. În acelaşi timp, sunt doar 9.000 de alţi români care primesc anual din bugetul public pensii speciale ce însumează peste 8 miliarde de lei. Aceasta este adevărata miză a atacurilor la Pilonul II: ca Guvernul să mai poată „ciupi” ceva de la cei mulţi, ca să poată plăti pensiile privilegiaţilor.

 • Economia României creşte pe steroizi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Economia României creşte pe steroizi

  România a încheiat anul 2017 cu cea mai mare creştere economică din Uniunea Europeană şi cu un avans mai mare decât al Chinei. Însă, după cum spune şi replica celebră, „cu cât cazi mai de sus, cu atât te vei lovi mai tare”. Este şi părerea economiştilor, când vorbesc despre cifrele spectaculoase cu care avansează economia ţării.

 • AFP: Boom-ul economiei româneşti îngrijorează
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  AFP: Boom-ul economiei româneşti îngrijorează

  România nu face decât să adune avertismente: deşi este o stea europeană a creşterii economice prin consum viguros, neglijează însă investiţiile şi se pregăteşte pentru un viitor dificil, consideră analiştii, potrivit unei analize AFP.

 • Bitcoin, moneda 
care profită de criză
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bitcoin, moneda care profită de criză

  Pe fondul crizei din Cipru, moneda virtuală bitcoin s-a apreciat cu 57% în numai o lună în raport cu dolarul american. În prezent, o unitate bitcoin este cotată la aproximativ 93 de dolari.