cofetar - ultimele știri
Companiile din mediul privat angajează masiv, într-o perioadă delicată pentru economia românească, informează o cunoscută companie de recrutare, enumerând salariile oferite în cele mai căutate domenii
Liceele din toată ţara au început deja „lupta“ pentru a atrage viitorii elevi. Cu ce argumente au venit profesorii unui liceu din Slatina care vor să atragă elevi interesaţi să înveţe o meserie fără să renunţe la visul de a absolvi o facultate.
Un cofetar din Ungaria şi-a adaptat figurinele din ciocolată la vremurile tulburi pe care le trăim. Anul acesta, toţi Moşi Crăciunii său vor purta mască de protecţie împotriva virusului SARS-CoV-2.
Cu o filosofie pragmatică de business, dublată de o rigoare nemţească, fără orgolii sau ranchiune dâmboviţene, Ana Consulea construieşte „sănătos“ o afacere de succes. Prăjiturile ei, fie că sunt realizate după vechi reţete româneşti, fie că transpun...
Un desert uşor de preparat, răcoritor şi pe gustul tuturor, prăjitura cu mascarpone şi zmeură se pregăteşte în aproximativ o oră şi jumătate. Iar pentru pregătirea ei sunt necesare ingrediente uşor de procurat. Cum se prepară această prăjitură, aflaţ...
Roxana Pârjol a urmat cursurile celebrelor „Alma Scuola Internazionale della Cucina Italiana” din Parma (Italia) şi „L'École hôtelière“ din Lausanne (Elveţia), alături de unii dintre cei mai buni chefi bucătari, cofetari şi gelatieri din Europa. După...
În luna martie, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Buzău organizează două cursuri de formare profesională în meseria de cofetar.
Camelia Ghican, o fostă economistă în vârstă de 50 de ani, a făcut anul acesta primii paşi în antreprenoriat investind circa 5.000 de euro într-o afacere cu dulciuri realizate după o reteţă veche de mai bine de 100 de ani.
Ioan Gui (75 de ani), un fost cofetar arădean, şi-a făcut în casă un Muzeu al Cofetăriei, adunând exponate vechi de aproape un secol. Şi-ar dori să fie inclus într-un ghid turistic al judeţului şi, în viitor, ar accepta să-şi predea exponatele dacă s...
O englezoaică prepară torturi considerate de clienţi adevărate opere de artă, chiar dacă cei mai mulţi dintre ei se declară oripilaţi de felul în care arată prăjiturile.
Dintr-un om care îi ataca violent pe Sandu şi pe Dragomir, reproşându-i blaturile din fotbalul românesc, Hagi a ajuns finanţatorul unei echipe care a promovat în Liga I şi, probabil, va rămâne acolo, după partide suspecte.
Dale Anderson este consilier şi mediator juridic, dar este şi licenţiat în construcţie. În prezent însă deţine un magazin de dulciuri preparate de persoane cu cazier, pentru că şi-a dorit dintotdeauna să îi ajute pe tinerii care au nevoie de o a doua...
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Constanţa organizează, în perioada imediat următoare, cursuri de formare profesională. Persoanele interesate sa participe la aceste cursuri sunt asteptate la sediul AJOFM Constanta, str. Lacului, ...
Parada rochiilor de ciocolată a fost unul dintre cele mai așteptate momente ale show-ului culinar Cupa Banatului, care a avut loc în weekend în Parcul Rozelor. Circa 200 de spectatori au admirat creațiile renumitului cofetar Silvian Miron. Constănțea...
Au denumiri de cocktailuri clasice, dar sunt doar însiropate cu coniac sau bere şi decorate cu fulgi de şuncă glazurată. Un întreprinzător din New York a schimbat imaginea brioşelor dintr-un „dulce“ pentru femei într-o trataţie obligatorie pentru băr...