Stiri despre coalitia pentru familie

  84 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Despre ură şi violenţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre ură şi violenţă

  Miza dezbaterii despre iniţiativa cetăţenească de modificare a Constituţiei este, de fapt, fracturarea societăţii române.

 • Profesorul Gheorghe Iancu, trimis la Comisia de Etică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Profesorul Gheorghe Iancu, trimis la Comisia de Etică

  Universitatea Bucureşti (UB) reacţionează, după ce profesorul Gheorghe Iancu a susţinut, în cadrul unei dezbateri la TVR pe tema modificării Constituţiei, la care a fost prezent în tabăra Coaliţiei pentru Familie ca susţinător al acesteia, că Adolf Hitler „era ok în 1939 şi abia în 1942 a început să înnebunească".

 • Rectorul Universităţii Bucureşti a cerut Comisiei de etică să ia în discuţie declaraţiile profesorului Gheorghe Iancu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rectorul Universităţii Bucureşti a cerut Comisiei de etică să ia în discuţie declaraţiile profesorului Gheorghe Iancu

  Universitatea din Bucureşti spune că se delimitează de declaraţiile făcute de profesorul Gheorghe Iancu într-o emisiune la TVR şi respinge orice tentativă de negare a adevărului istoric în legătură cu Holocaustul, iar rectorul instituţiei a cerut conducerii Comisiei de Etică să ia în discuţie afirmaţiile lui Iancu. Iancu a declarat, la TVR, că Adolf Hitler "era ok în 1939 şi abia în 1942 a început să înnebunească".

 • Hitler şi Coaliţia pentru Familie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hitler şi Coaliţia pentru Familie

  La finele săptămânii trecute, postul de televiziune naţională a găzduit o dezbatere despre subiectul asupra căruia ni se va cere părerea în referendumul ce va să vină. Lume multă, şi de-o parte şi de alta, s-a adunat să zică ce crede despre familie, printre cei aduşi în discuţie fiind şi Hitler. Nu contează cum a ajuns menţionat în dezbatere, ci ceea ce contează sunt părerile exprimate.

 • Cum va distruge Coaliţia pentru Familie PSD. Şi pe noi, alături de ei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum va distruge Coaliţia pentru Familie PSD. Şi pe noi, alături de ei

  PSD are acelaşi gen de relaţie cu Coaliţia pentru Familie precum Nicolae Iorga cu Garda de Fier şi cu Corneliu Zelea Codreanu. Din oportunism politic, liderii PSD au încălecat degrabă bidiviul pe care nişte necunoscuţi l-au lăsat într-o noapte la poarta partidului. Doar că din călăreţi mulţumiţi de pleaşca peste care au dat se vor lămuri într-o zi că, de fapt, lor li s-a pus căpăstru. Şi nici BOR nu se simte prea bine.

 • Coaliţia pentru Rusia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Coaliţia pentru Rusia

  Referendumul propus de Coaliţia pentru familie, sprijinit de parlamentari din toate partidele politice, nu este despre “familia tradiţională”.

 • Coaliţia pentru ştampilă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Coaliţia pentru ştampilă

  Coaliţia pentru familie îmi aduce aminte de Ion Ţiriac. Acelaşi mod de lamentare fără sens şi nevoia de a face ceva care se transformă într-o formă respingător de critică la adresa concetăţenilor tăi. Conservatorism şi mulţumire de sine pentru simplul fapt că suntem „rumâni” sau „familişti” de parcă acest lucru ar fi o diplomă de bună purtare.

 • Opt grupuri civice au lansat coaliţia „Contract România“. Reprezentant al ambasadei SUA: Instituţiile trebuie lăsate să aplice legea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Opt grupuri civice au lansat coaliţia „Contract România“. Reprezentant al ambasadei SUA: Instituţiile trebuie lăsate să aplice legea

  Opt grupuri civice au lansat, marţi, coaliţia „Contract România“, o reţea naţională de grupuri civice al căror scop e „reacţia coerentă şi consistentă“ de fiecare dată când au loc „derapaje ale puterii centrale şi locale“. La această lansare a participat şi ataşatul ambasadei SUA la Bucureşti Preston Savarese cel care a subliniat că instituţiile din România trebuie lăsate să aplice legea şi să fie continuată lupta împotriva corupţiei.

 • Andronache (PNL) le cere senatorilor liberali
să nu susţină definiţia familiei în forma propusă de Coaliţia pentru Familie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Andronache (PNL) le cere senatorilor liberali să nu susţină definiţia familiei în forma propusă de Coaliţia pentru Familie

  Deputatul liberal Gabriel Andronache le-a adresat colegilor săi liberali din Senat o scrisoare prin care le-a atras atenţia asupra faptului că iniţiativa de reviziuire constituţională propusă de Coaliţia pentru Familie este o eroare. Astfel, liberalul le-a cerut colegilor să susţină amendamentul său prin care căsătoria este limitată la „uniunea dintre bărbat şi femeie”, fără însă ca această uniune să fie pusă la baza familiei în genere.

 • Coaliţia pentru Familie. Îmi place cum sună, dar nu susţin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Coaliţia pentru Familie. Îmi place cum sună, dar nu susţin

  Marţi am participat pentru prima dată la întâlnirea Grupului Ecumenic de Rugăciune din Parlamentul României. Am aflat de existenţa lui acum trei săptămâni, când un coleg deputat m-a înscris într-un grup de What's App. Da, sunt creştin. Adică merg duminica la biserică fie singur, fie cu familia, după cum ne potrivim.

 • #BucharestPRIDE2017
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  #BucharestPRIDE2017

  Aud că, recent, Coaliţia pentru familie e mai degrabă despre căsătorie. Cei nedemni de un asemenea statut matrimonial ar forma un menaj, în viziunea dumnealor. Care va să zică, vom cheltui echivalentul a zeci de milioane de euro din motive hermeneutice.

 • Olivia Steer a primit titlul de „Gâscă a Fecundităţii Neamului“, iar Gabriela Firea e „Naşă a multiculturalismului“, la Gala Hate Awards. Lista câştigătorilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Olivia Steer a primit titlul de „Gâscă a Fecundităţii Neamului“, iar Gabriela Firea e „Naşă a multiculturalismului“, la Gala Hate Awards. Lista câştigătorilor

  Cea de-a doua ediţie a galei Hate Awards, organizată de ActiveWatch, a premiat Primăria Capitalei pentru „reparaţia morală a Bucureştiului“, desemnând-o pe Gabriela Firea „Naşă a multiculturalismului“, în timp ce Olivia Steer şi Coaliţia pentru Familie s-au aflat pe lista neagră.