Stiri despre clicksanatate

  1633 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Accidentul vascular cerebral poate fi prevenit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Accidentul vascular cerebral poate fi prevenit

  Nu doar leşinul, sângerarea sau un accident grav ar trebui să ne alarmeze să cerem asistenţă de urgenţă, ci şi aceste semne aparent lipsite de importanţă care anunţă un accident vascular cerebral.

 • Ce greşeli faci la duş şi îţi afectează pielea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce greşeli faci la duş şi îţi afectează pielea

  Abia aştepţi să termini orele de lucru să ajungi acasă pentru a te bucura de o baie fierbinte? Iată care sunt cele mai des întâlnite greşeli pe care probabil şi tu le faci!

 • Cu ce poţi înlocui carnea în post
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cu ce poţi înlocui carnea în post

  Postul reprezintă pentru anumite persoane o perioadă de regăsire spirituală, în timp ce pentru alţii reprezintă o modalitate de a face o schimbare alimentară pentru a scăpa de un surplus de kilograme.

 • Seminţele de chia, secretul abdomenului perfect
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Seminţele de chia, secretul abdomenului perfect

  Să te menţii sănătos, frumos şi plin de energie nu este imposibil, ai nevoie doar de alimentele potrivite la timpul potrivit. Spune adio senzaţiei de balonare şi colăceilor din jurul taliei, adoptând un stil de viaţă sănătos!

 • 5 trucuri să ajungi la greutatea dorită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 trucuri să ajungi la greutatea dorită

  Vrei să scapi de kilogramele în plus, dar dietele nu sunt tocmai în favoarea ta? Aplică şi tu cele 5 trucuri pentru a avea un corp frumos şi pentru a te menţine în formă!

 • Cum să-ţi menţii sistemul limfatic sănătos
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să-ţi menţii sistemul limfatic sănătos

  Pentru a te bucura de o viaţă sănătoasă trebuie să ţii cont de buna funcţionare a celor două mari circuite din organismul uman şi anume sistemul circulator şi sistemul limfatic.

 • Cum alegi şi găteşti corect pastele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum alegi şi găteşti corect pastele

  Pastele sunt unul dintre cele mai populare feluri de mâncare din lume. Deşi, la prima vedere, par a fi uşor de preparat, există câteva lucruri de care trebuie să ţii cont pentru a obţine paste perfect gătite.

 • Riscurile naşterii prin cezariană
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Riscurile naşterii prin cezariană

  Multe dintre viitoarele mame aleg, de frica durerii, să nască prin operaţie de cezariană. Înainte de a lua însă această decizie, este bine ca acestea să afle că şi acest tip de intervenţie are riscuri.

 • Supa care te ajută să ţii răceala la distanţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Supa care te ajută să ţii răceala la distanţă

  Vremea urâtă cere o mâncare şi un ceai cald. În plus, în acest fel îi vei da organismului tău o veritabilă porţie de substanţe nutritive benefici dacă ştii cum să combini corect alimentele.

 • Castanele pun sângele în mişcare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Castanele pun sângele în mişcare

  Arbore cu o longevitate uimitoare, ce ajunge la 1000 de ani, castanul îţi poate fi de folos în tratarea mai multor boli, printre care reumatismul şi varicele. Atât fructele, cât şi frunzele castanului intră în componenţa unor remedii cu beneficii diverse.

 • Vinetele combat simptomele artritei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vinetele combat simptomele artritei

  În mod normal, la o masă, jumătate din farfurie ar trebui să fie doar legume pentru a-ţi menţine starea de sănătate. În acest fel, alimentaţia devine cel mai eficient tratament de care poţi avea parte.