Stiri despre clicksanatate

  1302 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum să previi balonarea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să previi balonarea

  Ţi se întâmplă adesea să te confrunţi cu senzaţia de balonare? Cauzele cele mai comune ale acestei probleme sunt intoleranţa la gluten sau lactate, dar şi combinarea nereuşită a alimentelor.

 • Gotu Kola, ginsengul indian
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gotu Kola, ginsengul indian

  În urmă cu mulţi ani, locuitorii din Sri Lanka au observat că elefanţii consumă foarte des frunzele de Gotu Kola şi i-au atribuit acestui leac longevitatea animalului. Au început să folosescă remedii cu aceste frunze pentru a trăi mai mult, dar şi pentru alte afecţiuni.

 • 7 moduri să alungi răceala de la primele semne
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  7 moduri să alungi răceala de la primele semne

  Mergi în fiecare zi cu mijloacele de transport public, iar la birou întâlneşti oameni răciţi, ba chiar simţi că te-a luat puţin răceala? Aplică aceste sfaturi şi s-ar putea să scapi mai uşor de data aceasta în ciuda schimbărilor de vreme!

 • Mic dejun proteic, rapid şi sănătos
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mic dejun proteic, rapid şi sănătos

  Un mic dejun rapid de făcut, proteic, plin de substanţe nutritive şi destul de săţios. Aşa trebuie să fie un început de zi. Iată ce variante sănătoase îţi propunem!

 • Terapia cu muguri, de ajutor în convalescenţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Terapia cu muguri, de ajutor în convalescenţă

  De la plante şi arbori folosim în special frunzele şi florile. Dar şi mugurii sunt valoroşi pentru sănătate! Gemoterapia este o formă de medicină naturistă care foloseşte remediile făcute, în principal, din ţesuturile embrionare de la diverşi arbori şi arbuşti, cum ar fi mugurii, şi din părţile de reproducere, precum seminţe şi amenţi (inflorescenţe bogate în polen), cât şi din seva unor arbori.

 • Cum să te tratezi de boala de reflux
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să te tratezi de boala de reflux

  Simptome precum arsurile la stomac şi senzaţia că mâncarea îţi vine înapoi pe gât sunt specifice afeţiunii de reflux gastroesofagian. Câteva măsuri te ajută să o ameliorezi.

 • Carbohidraţi benefici pentru sănătate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Carbohidraţi benefici pentru sănătate

  Când vine vorba despre alimentaţie, în general, foamea sau poftele culinare sunt cele care aleg meniul. Uite 4 surse de carbohidraţi benefici sănătăţii tale dacă optezi să-i consumi frecvent!

 • 5 întrebări despre insulină
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 întrebări despre insulină

  Este secretat de pancreas şi, prin rolurile multiple pe care le are, mai este numit şi hormonul vieţii. Acest hormon ajută organismul să folosească şi/sau să stocheze glucoza. După ce mâncăm, nivelul glicemiei creşte uşor. În acest moment, pancreasul începe să secrete insulina.

 • Ce nu ştiai despre cancerul ovarian
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce nu ştiai despre cancerul ovarian

  „Ucigaşul tăcut”, cum i se mai spune cancerului ovarian, este o boală care poate fatală dacă nu este descoperită în stadiul incipient. Cu toate că este o afecţiune care se poate trata cu succes, la nivel mondial, este a 8-a cauză de deces a femeilor.

 • Cum să combaţi colesterolul mărit cu flori de ventrilică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să combaţi colesterolul mărit cu flori de ventrilică

  O recunoşti cu uşurinţă după florile mici, de un violet deschis. Pe lângă faptul că înfrumuseţează pajiştile şi grădinile, ventrilica, cunoscută şi ca şopârliţa, are şi numeroase proprietăţi medicinale, fiind un bun antiinflamator, expectorant şi protector al ficatului.

 • 6 beneficii ale pulberii de muştar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  6 beneficii ale pulberii de muştar

  Credeai că muştarul este bun doar pentru a fi consumat cu mici, cu crenvurşti ori atunci când mănânci ouă fierte? Ei bine află că din seminţele de muştar se face o pudră benefică pentru sănătate!

 • Cum îl înveţi pe cel mic să doarmă singur
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum îl înveţi pe cel mic să doarmă singur

  Poate ai auzit şi tu mămici care se plâng că micuţul lor nu vrea să doarmă singur sau poate chiar tu ai un copil care a crescut măricel şi încă doarme cu voi în pat. Află din acele ce urmează ce poţi face în acest sens!

 • Predispoziţia la îmbolnăvire: ce îţi spun genele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Predispoziţia la îmbolnăvire: ce îţi spun genele

  Riscul de boli, inclusiv cele grave, poate fi aflat prin teste genetice, disponibile cum şi în ţara noastră.Imaginează-ţi că deschizi calculatorul şi, printr-un simplu click pe un fişier, afli dacă eşti expus riscului de a te îmbolnăvi de cancer sau de altă afecţiune gravă.