Stiri despre clicksanatate

  1506 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Mustul, sursă de longevitate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mustul, sursă de longevitate

  Principalul ingredient ce stă la baza mustului, strugurii sunt vedetele acestui sezon. Prin procedeul de stoarcere al acestora se obţine sucul delicios şi plin de vitamine care se transformă treptat în vin. Ştiai că mustul nu este doar bun la gust, ci îţi şi menţine sănătatea?

 • Supa care te ajută să slăbeşti sănătos
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Supa care te ajută să slăbeşti sănătos

  Silueta şi problema surplusului de kilograme ţi-au dat mari bătăi de cap? Încearcă să introduci în dietă acestă supă plină de substanţe nutritive care îţi vor accelera metabolismul.

 • Cel mai bun fruct pentru fumători
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cel mai bun fruct pentru fumători

  Dacă eşti fumător şi cauţi o soluţie care să îţi crească rezistenţa sistemului imunitar, atunci acest fruct te poate ajuta.

 • Ce probleme de sănătate dezvăluie picioarele tale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce probleme de sănătate dezvăluie picioarele tale

  Greutatea corporală şi aspectul pielii sunt unele dintre cele mai importante indicii pentru a realiza că în organismul tău se petrec anumite schimbări care-ţi afectează sănătatea.

 • Planta care tratează spondilita cervicală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Planta care tratează spondilita cervicală

  Una dintre cele mai des întâlnite afecţiuni ale coloanei vertebrale, spondiloza cervicală, se manifestă prin dureri atât în zona cefei cât şi a umerilor.

 • Remedii rapide pentru a dormi bine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Remedii rapide pentru a dormi bine

  Dacă vrei să nu apelezi la somnifere şi să ai un somn odihnitor, atunci cel mai indicat ar fi să încerci una dintre cele mai vechi modalităţi de a te deconecta şi relaxa după o zi agitată.

 • Ce fructe poţi să mănânci dacă suferi de diabet
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce fructe poţi să mănânci dacă suferi de diabet

  Un nivel prea scăzut sau ridicat de insulină în organism este responsabil de declanşarea diabetului zaharat, astfel că este necesară o atenţie sporită mai ales asupra alimentaţiei.

 • Cele mai bune ceaiuri de băut toamna
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai bune ceaiuri de băut toamna

  Un obicei extrem de sănătos, băutul ceaiului aduce multiple beneficii asupra sănătăţii tale. Îţi oferă un moment de relaxare pe care îl poţi savura alături de cei dragi, o pauză de la muncă, modalitatea ideală de a te detaşa de serviciu şi a te duce acasă liniştit să te bucuri de familie şi o sursă bună de vitamine şi antioxidanţi.

 • Cum să-ţi transformi corpul în doar 20 de zile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să-ţi transformi corpul în doar 20 de zile

  Chiar dacă vara s-a terminat, corpul tău are în continuare nevoie de atenţie şi îngrijire. Află cum poţi să îţi transformi imaginea cu mici trucuri în doar 20 de zile!

 • 10 cauze ale respiraţiei greoaie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  10 cauze ale respiraţiei greoaie

  Respiraţia dificilă, neregulată, descrisă prin senzaţia de sufocare sau lipsă de aer şi numită medical dispnee, poate avea o mulţime de cauze, de la boli respiratorii la anemie.

 • Busuiocul, remediu natural pentru numeroase afecţiuni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Busuiocul, remediu natural pentru numeroase afecţiuni

  Folosit în bucătărie, busuiocul a devenit şi o alternativă terapeutică în mai multe tipuri de afecţiuni. Tulburările digestive sau problemele respiratorii sunt doar câteva dintre afecţiunile care pot fi tratate cu busuioc.

 • Care sunt efectele reale ale consumului de dulciuri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Care sunt efectele reale ale consumului de dulciuri

  Gustul bun al dulciurilor nu iartă sănătatea organismului tău, astfel că, în timp, un consum constant de dulciuri poate avea repercusiuni nedorite. Studiile făcute de-a lungul anilor de cercetătorii din domeniu au demonstrat că un consum exagerat de dulce favorizează apariţia ridurilor, dar şi riscul de a dezvolta celule canceroase în organism.