Stiri despre clicksanatate

  1217 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Apa de la robinet şi riscurile la care te expui când o consumi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Apa de la robinet şi riscurile la care te expui când o consumi

  Apa, element esenţial pentru viaţă, este un subiect tot mai controversat în zilele noastre. După ce o perioadă destul de lungă, apa de la robinet a fost folosită atât în treburile gospodăreşti, cât şi pentru a te hidrata.  Chiar dacă în zilele noastre există tot felul de modalităţi de purificare a apei aceasta poate fi dăunătoare sănătăţii tale. Specialiştii au analizat componenţa ei şi au ajuns la următoarele concluzii.

 • S-a descoperit planta care elimină celulele canceroase în 16 ore
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  S-a descoperit planta care elimină celulele canceroase în 16 ore

  Specialiştii au căutat constant un leac care să vindece cancerul şi iată că acum au descoperit o plantă minune chiar la noi în ţară. Potrivit unui studiu realizat de specialiştii de la „Life Science”, aceasta are capacitatea de a elimina până la 98% din celulele responsabile de dezvoltarea cancerului în oganism. Totul se întâmplă în doar 16 ore.

 • Cu ce alimente poţi înlocui medicamentele?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cu ce alimente poţi înlocui medicamentele?

  De mai bine de o mie de ani, natura îţi stă la dispoziţie şi te ajută să te bucuri de o stare de bine. Remediile bolilor se află în mijlocul naturii sub formă de plante, dar şi de legume, ciuperci medicinale, mirodenii, fructe. Învaţă să le descifrezi pentru a te bucura de toate efectele sale pozitive!

 • Uleiul de EMU vindecă cele mai grave afecţiuni ale pielii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Uleiul de EMU vindecă cele mai grave afecţiuni ale pielii

  Uleiul de Emu sau grăsimea animală topită provenită de la păsările cu acelaşi nume din familia struţului reprezintă un simbol al Australiei, foarte apreciat în medicină alternativă pentru proprietăţile lui terapeutice extraordinare.

 • Cura cu stafide te ţine departe de anemie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cura cu stafide te ţine departe de anemie

  Aceste fructe dulci deşi au o textură destul de uscată, reprezintă o porţie imensă de sănătate. Pot fi consumate ca atare, înlocuind cu succes dulciurile din comerţ, sau pot fi folosite la prepararea diverselor bunătăţi culinare.

 • Obiceiuri care-ţi accelerează metabolismul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Obiceiuri care-ţi accelerează metabolismul

  Deşi este adevărat că metabolismul are legătură cu greutatea ta corporală, el influenţează nevoile energetice de bază ale organismului, aportul de alimente şi lichide. Activitatea fizică pe care o faci contează destul de mult atunci când te urci pe cântar.

 • Cum îţi influenţează sănătatea trecerea la ora de vară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum îţi influenţează sănătatea trecerea la ora de vară

  Ca în fiecare an, în ultima noapte de sâmbătă spre duminică a lunii martie se face trecerea de la ora de iarnă la cea de vară. Ceasul se dă înainte cu o oră, astfel că ora 3:00 va deveni ora 4:00. Ceasurile se vor da înainte în acelaşi timp în toate ţările Uniunii Europene.

 • Ştevia îţi scade pofta de dulce
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ştevia îţi scade pofta de dulce

  Ştevia este o plantă cu numeroase beneficii, de aceea ar trebui să o consumi la începutul fiecărei primăveri. Gustul său puţin acrişor este dat de acidul oxalic.

 • Cum să tratezi varicele cu plante
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să tratezi varicele cu plante

  Unul din 5 români se confruntă cu această problemă de circulaţie sangvină. Chiar dacă afectează în proporţie de 80% femeile, este o povară grea şi pentru bărbaţi din cauza aspectului inestetic şi a durerii. Remediile naturiste combat aceste neplăceri!

 • De ce te îngraşi când ţii post
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce te îngraşi când ţii post

  Postul este perioada din an în care poţi să-i dai o mică pauză organismului tău de la mâncărurile grase, alcool. Dacă observi că acum iei cel mai uşor în greutate înseamnă că şi tu faci aceste greşeli.

 • Pericolul ascuns în dietele fără gluten
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pericolul ascuns în dietele fără gluten

  Pâinea noastră cea de toate zilele este din ce în ce mai controversată, iar glutenul principalul motiv de discordie între nutriţionişti. Indiferent de culoarea ei, că are seminţe sau nu, pâinea din dieta fără gluten este astăzi un moft sau o necesitate?

 • Ciuboţica-cucului reduce nervozitatea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ciuboţica-cucului reduce nervozitatea

  Bogată în compuşi cu acţiune terapeutică, ciuboţica-cucului este unul dintre cele mai eficiente medicamente naturale. În scop terapeutic sunt folosite florile, rădăcina şi frunzele.

 • Alimente care îţi pot agrava răceala
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimente care îţi pot agrava răceala

  Dacă eşti răcit şi te doare gâtul, ai mare grijă la alimentele pe care alegi să le consumi. Unele alimente pot să-ţi agraveze simptomele răcelii şi să-ţi irite gâtul mai mult.