Stiri despre clicksanatate

  1400 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Alimente care îţi distrug lent ficatul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimente care îţi distrug lent ficatul

  Când un organ nu funcţionează corespunzător, întregul organism este afectat, iar afecţiunile netratate la timp pot avea efecte iremediabile.

 • Semne că ai un stil de viaţă toxic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Semne că ai un stil de viaţă toxic

  Organismul tău îţi transmite constant semnale atunci când ceva nu merge corespunzător. Învaţă să le observi, să le interpretezi corect şi să te bucuri de o viaţă sănătoasă!

 • Ce probleme de sănătate anunţă căderea părului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce probleme de sănătate anunţă căderea părului

  Vara este perioada cea mai solicitantă pentru organism, deoarece căldura excesivă îşi poate pune amprenta atât asupra stilului tău de viaţă cât şi asupra felului în care organismul reacţionează la stimulii externi. Dacă observi că la fiecare periere a părului tău îţi cad tot mai multe fire, iată care ar putea fi cauzele!

 • Cum să previi şi să tratezi înţepăturile de insecte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să previi şi să tratezi înţepăturile de insecte

  Atacurile unor insecte precum ţânţarii sau căpuşele pot fi prevenite cu câteva măsuri. În cazul în care ai fost înţepat deja, este bine să ştii ce să faci pentru a nu agrava simptomele.

 • Produse dietetice care îngraşă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Produse dietetice care îngraşă

  Vara este sezonul dietelor mai light, însă este şi perioada în care poţi cădea  uşor pradă produselor dietetice care favorizează surplusul de kilograme, efectul invers faţă de cel propus.

 • Ce se întâmplă în corpul tău dacă renunţi la cafea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce se întâmplă în corpul tău dacă renunţi la cafea

  Unul dintre cele mai frumoase momente dimineaţa este cel în care îţi serveşti cafeaua alături de cei dragi. Dacă bei mai mult de 2 ceşti pe zi şi este nevoie să reduci cantitatea de cafeină sau dacă eşti nevoit să renunţi de tot la ea din cauza unor afecţiuni, vei observa că apar aceste schimbări!

 • Inul scade colesterolul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Inul scade colesterolul

  Colesterolul mărit este un factor de risc cardiovascular, care poate afecta orice persoană, fiind favorizat de dieta bogată în grăsimi şi de sedentarism. Dacă suferi de această problemă de sănătate, este indicat să consulţi un medic specialist, însă ai putea să încerci şi remediul naturist cu seminţe de in.

 • Din ce cauză apar durerile în timpul actului sexual
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Din ce cauză apar durerile în timpul actului sexual

  Durerile în timpul actului sexual sunt prezente la aproximativ 60% dintre femei, spun studii recente. Nici bărbaţii nu sunt scutiţi de aceste neplăceri, doar că în procent mai mic.

 • Ce alimente să nu ţii niciodată în frigider
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce alimente să nu ţii niciodată în frigider

  Nimic nu se compară într-o zi caniculară cu o supă cremă rece sau cu un fruct zemos, de sezon. Însă ştii ce se întâmplă cu anumite alimente atunci când le depozitezi în frigider?

 • Cum să scapi rapid de bătături
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să scapi rapid de bătături

  Indiferent că vrei să pleci în concediu sau abia te-ai întors, bătăturile nu sunt tocmai o plăcere pentru nimeni. Află din ce cauză apar şi cum poţi scăpa în mod naturist de ele!

 • Motive să bei apă înainte de masă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Motive să bei apă înainte de masă

  Un pahar de apă băut cu aproximativ o jumătate de oră înainte de a lua una dintre mesele principale îţi îmbunătăţeşte digestia şi previne constipaţia, dar acestea nu sunt singurele avantaje.

 • Ce conţine dieta anticaniculă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce conţine dieta anticaniculă

  Căldura excesivă poate fi extrem de greu de suportat, mai ales că de cele mai multe ori îţi taie pofta de mâncare, te moleşeşte şi-ţi creează disconfort.

 • Ce alimente combat sforăitul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce alimente combat sforăitul

  Dificultatea de a respira îţi afectează calitatea somnului. Sforăitul, cauzat de trecerea aerului cu greutate prin căile respiratorii îngustate, trebuie tratat la medic şi poate fi remediat şi cu ajutorul unei diete potrivite.

 • 5 remedii care taie greaţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 remedii care taie greaţa

  Greaţa este un simptom comun în multe afecţiuni şi poate avea cauze diverse, dar uneori nu reprezintă decât o problemă minoră de sănătate.