Stiri despre clicksanatate

  1891 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Tratamente naturale care combat constipaţia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tratamente naturale care combat constipaţia

  Laxativele n-ar trebui să fie prima alegere când te confrunţi cu o constipaţie. Dieta şi remediile naturale te pot ajuta dacă nu este cauzată de o afecţiune digestivă care s-a cronicizat.

 • Infecţiile urinare: cum le tratezi ca să nu recidiveze
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Infecţiile urinare: cum le tratezi ca să nu recidiveze

  Infecţiile urinare sunt mai răspândite chiar şi decât cele respiratorii. Statisticile arată că o jumătate din femei au fost afectate măcar o dată în timpul vieţii de un astfel de episod. Când o astfel de infecţie revine de mai multe ori, vorbim despre cistita recidivantă.

 • Ceaiul de păpădie reglează nivelul colesterolului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ceaiul de păpădie reglează nivelul colesterolului

  Odată cu venirea primăverii, păpădiile au invadat parcurile, poienile şi dealurile. Îmi amintesc cum, în copilărie, adunam în bucheţele florile de culoarea soarelui, fără să bănuim câtă sănătate se ascunde într-o cană de ceai din această plantă cu proprietăţi terapeutice.

 • Asocieri de alimente care te menţin sănătos
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Asocieri de alimente care te menţin sănătos

  Combinarea corectă a alimentelor favorizează asimilarea eficientă a vitaminelor şi mineralelor. Descoperă ce trebuie să alături când mănânci pentru a preveni anumite afecţiuni grave!

 • Cura cu spirulină, indicată în hepatită şi anemie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cura cu spirulină, indicată în hepatită şi anemie

  Găseşti spirulină în magazinele cu produse naturiste sub formă de comprimate, granule, capsule, pudră. Nu are efecte secundare, în schimb îţi oferă 280 de substanţe nutritive, care se asimilează în organism în proporţie de 80%.

 • Tratamente naturiste cu care alungi durerile cauzate de ulcer
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tratamente naturiste cu care alungi durerile cauzate de ulcer

  Alimentaţia neregulată şi stresul favorizează apariţia ulcerului digestiv prin faptul că duc la eliberarea excesivă de acizi care atacă mucoasa gastrică şi dau ocazia unei bacterii numite Helicobacter Pylori să se multiplice, făcând posibilă dezvoltarea unui ulcer. Dacă vrei să previi ulcerul sau să domoleşti durerile pe care le dă, aceste plante îţi vin în ajutor!

 • Ce trebuie să conţină meniurile tale ca să ai pielea sănătoasă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce trebuie să conţină meniurile tale ca să ai pielea sănătoasă

  Cum începe să ardă soarele, pielea are nevoie de mai multă atenţie. Dacă ai multe aluniţe, pete pe piele sau riduri, foloseşte cremele de protecţie solară zi de zi, în oraş şi ai grijă să incluzi în dietă alimentele care menţin sănătatea pielii.

 • Ce poţi trata cu flori de liliac
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce poţi trata cu flori de liliac

  Nu doar florile de liliac au efect terapeutic, ci şi frunzele. Acestea pot alina simptomele date de reumatism, boli de ficat, digestive sau respiratorii.Summary

 • Gonoreea, din ce în ce mai dificil de tratat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gonoreea, din ce în ce mai dificil de tratat

  În fiecare an, 78 milioane de oameni din întreaga lume se infectează cu această boală cu transmitere sexuală, iar tendinţa este de creştere. Gonoreea este încă tratabilă - dar agentul patogen care o provoacă e foarte inventiv, avertizează medicii.

 • Ceaiuri de ajutor când vrei să te laşi de fumat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ceaiuri de ajutor când vrei să te laşi de fumat

  Te-ai decis să scapi de obiceiul nesănătos de a fuma şi ştii cât de dificilă este perioada care urmează? Aceste infuzii te ajută să te înfrânezi când ai pofta de a mai aprinde o ţigară!

 • Slăbeşti mai uşor cu miere şi hrean
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Slăbeşti mai uşor cu miere şi hrean

  Combinaţia de miere, hrean şi lămâie te susţine în perioada în care îţi schimbi stilul alimentar şi de viaţă din dorinţa de a slăbi. Dacă le iei zilnic, dai jos ai câteva kilograme şi-ţi întăreşti imunitatea.

 • Remedii pentru afecţiunile hepatice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Remedii pentru afecţiunile hepatice

  Ficatul este unul dintre cele mai importante organe care participă la digestie şi, totodată, locul neutralizării toxinelor şi a altor substanţe care ajung în sânge. Alimentaţia nesănătoasă, oboseala şi stresul îi pot afecta buna funcţionare. Există numeroase remedii naturale care au grijă de ficat.

 • Tusea uscată şi sufocarea pot indica o fibroză pulmonară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tusea uscată şi sufocarea pot indica o fibroză pulmonară

  Inflamaţia şi cicatrizarea la nivelul plămânilor duce la fibroză. Ţesutul îşi pierde treptat funcţia, iar respiraţia devine din ce în ce mai dificilă. Cicatricile sunt ireversibile, dar există tratamente care pot ameliora simptomele.