ciorba de potroace - ultimele știri
Un preparat gustos, o zeamă acră care te drege după mesele îmbelșugate de Crăciun este ciorba de potroace. Reţeta deliciosului preparat o regăsim la Radu Anton Roman, un adevărat profesionist în arta culinară.
Cea mai bună ciorbă care te drege după mesele copiase de sărbători este cea de potroace. Reţeta deliciosului preparat o regăsim la radu Anton Roman, un adevărat profesionist în arta culinară.
Ciorba de potroace este o mâncare tradiţională românească la mare căutare după o noapte de petrecere şi excese alimentare.
Dacă petrecerea a fost pe cinste şi nici nu v-aţi dat seama când s-au adunat paharele, însă a doua zi aveţi acea senzaţie specifică de „cap greu“ şi greaţă, câteva reţete simple vă ajută să vă remontaţi.
O ciorbă adevărată, pregătită în Bărăgan în special după chefuri, nunţi şi petreceri stropite cu alcool este cea de potroace. Zeama fierbinte cu gust aromat de măruntaie de găină şi leuştean este un adevărat leac pentru mahmureală. Reţeta deliciosulu...