ciorba de loboda - ultimele știri
Face parte din familia spanacului, are un conţinut bogat în vitamine şi fitonutrienţi constituind astfel un aliment natural şi sănătos. Loboda, plantă de primăvară, este un ingredient care dă savoare ciorbelor.
O mâncare delicioasă de primăvară este ciorba de lobodă. Ieftină, uşor de preprat, dar şi foarte sănătoasă. Dacă este preparată după reţete regretatului gastronom Radu Anton Roman, mâncarea iese delicioasă.
Încă din antichitate, loboda era folosită pentru tratarea unor afecţiuni digestive sau cardiace. Mai era folosită şi pentru proprietăţile sale antioxidante. Planta miraculoasă este ingredientul de bază al unei ciorbe delicioase....
Ieftină şi sănătoasă, ciorba de lobodă este un preparat delicios. Gospodinele o gătesc primăvara cât ai clipi. Dacă este preparată după reţete regretatului gastronom Radu Anton Roman, mâncarea iese savuroasă.
Sănătoasă, hrănitoare şi uşor de preparat, ciorba de lobodă este nelipsită primăvara de pe mesele românilor. Reţeta gustosului peparat o regăsim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, în lucrarea “Bucate, vinuri şi obiceiuri româneşti” (Editura Pa...
Delicioasă şi uşor de preparat, ciorba de lobodă este nelipsită primăvara de pe mesele românilor. Bogată în vitamine, mâncarea se face cât ai clipi. Reţeta gustosului preparat o regăsim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, în lucrarea „Bucate, v...