Stiri despre centenarul marii uniri

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Laura Cosoi, în costume tradiţionale româneşti, vechi de un secol, pentru proiectul RomânIA Centenară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Laura Cosoi, în costume tradiţionale româneşti, vechi de un secol, pentru proiectul RomânIA Centenară

  Marţi, la Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale (MCIN) a avut loc o conferinţă dedicată proiectului internaţional RomânIA Centenară care constră într-o expoziţie itinerantă a zece costume populare româneşti, vechi de peste 100 de ani, precum şi a unor fotografii surprinse de către Alexandru Zainea, în care actriţa Laura Cosoi poartă cu emoţie aceste costume. Primul oraş în care va ajunge expoziţia este Londra, pe 16 şi 17 septembrie.

 • A fost ales logo-ul Centenarului Marii Uniri de la 1918
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A fost ales logo-ul Centenarului Marii Uniri de la 1918

  În urma concursului de idei lansat de Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale (MCIN) împreună cu Uniunea Agenţiilor de Publicitate din România şi cu sprijinul International Advertising Association, al Centrului de Excelenţă în Studiul Imaginii şi al UNArte, a fost aleasă identitatea vizuală ce va reprezenta Centenarul Marii Uniri de la 1918 şi al Războiului pentru Întregirea Neamului.

 • Identitatea vizuală a Centenarului Marii Uniri, căutată prin vot de Ministerul Culturii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Identitatea vizuală a Centenarului Marii Uniri, căutată prin vot de Ministerul Culturii

  Românii sunt invitaţi de Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale (MCIN) să voteze identitatea vizuală a Centenarului Marii Uniri de la 1918, din 13 variante propuse de trei agenţii din România, care s-au înscris pro bono la concurs. Publicul poate vota online începând de miercuri, de la ora 08.00, până duminică, ora 23.59.