carne de ied - ultimele știri
Cererile pentru carnea de ied s-au dublat în acest an faţă de perioada similară a anului trecut. Un motiv este şi preţul ridicat al mieilor, dar şi faptul că iedul este mai uşor de digerat şi nu conţine colesterol.
Carnea de miel este nelipsită de pe masa de Paşte a multor români, însă dacă nu vă place gustul sau dacă aveţi probleme cu colesterolul, specialiştii recomandă carnea de ied. Este însă într-adevăr mai sănătoasă.
Terenul câştigat de carnea de ied în defavoarea cărnii de miel este o opţiune strict subiectivă, care nu ţine neapărat de proprietăţile acesteia, ci mai mult de gust, spun medicii. Adevărata diferenţă dintre cele două produse constă în cu totul altc...
Ciobanii din Dâmboviţa nu au crescut preţul la carnea de miel, chiar dacă întreţinerea animalelor a crescut. Crescătorii vor vinde carnea de miel cu 22 de lei/kg, la fel ca anul trecut. Iezii vor fi vânduţi ceva mai ieftin, cu 20 de lei. Pentru cei m...