bursa locurilor de munca

  311 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

  Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman organizează Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, în data de 26 septembrie 2014,  începând cu ora 0900, la Sala Polivalentă din Alexandria şi la sediul Agenţiilor locale din Roşiori de Vede şi Turnu Măgurele.

 • Bursa locurilor de muncă la Găeşti şi Titu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bursa locurilor de muncă la Găeşti şi Titu

  Bursa locurilor de muncă va fi organizată, mâine, la Titu şi Găeşti. Acţiunea este organizată de Consiliul Judeţean (CJ) Dâmboviţa şi Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM).

 • Rezultatele Bursei organizate în trei oraşe din Dâmboviţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rezultatele Bursei organizate în trei oraşe din Dâmboviţa

  Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa, a organizat vineri, Bursa Locurilor de Muncă. Evenimentul s–a desfăşurat în trei oraşe din judeţ, respectiv Târgovişte, Moreni, Pucioasa.După centralizarea datelor, rezultă că au fost prezenţi 68 de agenţi economici cu o ofertă de  628 posturi vacante.

 • Vineri, bursa locuri de muncă în trei oraşe din Dâmboviţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vineri, bursa locuri de muncă în trei oraşe din Dâmboviţa

  Consiliul Judeţean Dâmboviţa, în parteneriat cu Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă âmboviţa, organizează vineri, 27 iunie 2014, Bursa Locurilor de Muncă. Evenimentul este organizat la cererea Consiliului Judeţen Dâmboviţa şi se desfăşoara atât în municipiul Târgovişte cât şi în oraşele Moreni şi Pucioasa.

 • Romii brăileni nu dau năvală la bursa locurilor de muncă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Romii brăileni nu dau năvală la bursa locurilor de muncă

  Romii brăileni nu s-au înghesuit să îşi caute un serviciu, la bursa locurilor de muncă organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM), în urmă cu câteva zile. Din 1.661 de romi fără serviciu aflaţi în evidenţele AJOFM, doar 104 au participat la evenimentul la care şi-au prezentat ofertele 11 angajatori.

 • Cum să îţi găseşti o
slujbă când ieşi din puşcărie: mergi din timp la bursa muncii!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să îţi găseşti o slujbă când ieşi din puşcărie: mergi din timp la bursa muncii!

  Probabil ce amai mare problemă legată de deţinuţii din România este legată de reintegrarea acestora în societate, dar mai ales în câmpul muncii, după „absolvirea” puşcăriei. Problema durează de ani buni, puşcăriaşii au intenţii bune, dar patronii sunt reticenţi la angajarea acestora. Rezultatul: de cele mai multe ori reluarea activităţii infracţionale.

 • FOTO Şomerii trecuţi de prima tinereţe au dominat bursa locurilor de muncă de la Bistriţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Şomerii trecuţi de prima tinereţe au dominat bursa locurilor de muncă de la Bistriţa

  Vineri, la Colegiul Tehnic „Grigore Moisil” s-a desfăşurat Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Doar puţin 700 de şomeri s-au prezentat vineri la bursa locurilor de muncă, deşi numărul total al celor fără un loc de muncă la nivelul judeţului trece de câteva mii bune. Cei mai mulţi dintre cei care şi-au căutat un loc de muncă au peste 45 de ani.

 • Şomerii de la Oltchim, greu de angajat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şomerii de la Oltchim, greu de angajat

  Sute de şomeri din judeţul Vâlcea au încercat să-şi găsească un job la bursa organizată în această dimineaţă de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Vâlcea. Mulţi dintre vâlceni, printre care şi foşti angajaţi de la Oltchim, au plecat acasă supăraţi întrucât li s-a comunicat să înveţe o nouă meserie pentru a se putea angaja.

 • Peste 8.000 de şomeri se „bat” pentru 386 de slujbe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Peste 8.000 de şomeri se „bat” pentru 386 de slujbe

  Ofertă slabă pentru şomeri! 386 de posturi sunt puse la bătaie de angajatorii călărăşeni, vineri, 25 aprilie, la Bursa Locurilor de Muncă din Călăraşi, în condiţiile în care în evidenţe sunt înregistraţipeste 8.000 de şomeri.