Stiri despre basescu

  1677 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • O noutate stilistică pe scena publică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O noutate stilistică pe scena publică

  N-o cunosc personal pe doamna Laura Codruţa Kövesi. Nu am nici competenţa ultimă să mă pronunţ pe fondul problemelor tehnice legate de DNA şi dezbătute amplu şi pătimaş în presa de toate culorile. Mi se pare, totuşi, evident că tabăra anti-DNA e alimentată şi reprezentată preponderent de inşi cu un statut juridic neclar: fie suspecţi de felurite ilegalităţi, fie dovediţi şi condamnaţi ca infractori.

 • Băsescu şi Unirea cu Moldova Mică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Băsescu şi Unirea cu Moldova Mică

  În ultima vreme, noi, cei din mişcarea unionistă, suntem întrebaţi: „Voi sunteţi ai lui Băsescu?”. Cum, la începutul acestei săptămâni, fostul preşedinte a rămas fără cetăţenia Republicii Moldova şi cum astăzi sărbătorim Mica Unire consfinţită prin dubla alegere a lui Cuza, un răspuns se impune, chiar dacă întrebarea vine mai mult dintr-o pasiune spre flecăreală şi can-can decât dintr-un interes sincer de a contribui la reîntregire. Explic...

 • Băsescu, despre criza din PSD: Într-un context european important, de care România ar putea profita, Dragnea şi Tudose „se joacă de-a doamna Carmen“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Băsescu, despre criza din PSD: Într-un context european important, de care România ar putea profita, Dragnea şi Tudose „se joacă de-a doamna Carmen“

  Fostul preşedinte Traian Băsescu a comentat duminică seară, la B1 TV, criza internă din PSD, spunând că are două scenarii - fie se ajunge la o "împăcare ruşinoasă" şi Carmen Dan rămâne ministru, dar atunci premierul Mihai Tudose ar fi compromis, fie Liviu Dragnea va decide să nu o menţină pe Dan în Guvern şi "să îşi pună tot un om al lui".

 • Întoarcerea Regelui
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Întoarcerea Regelui

  Deşi ne aşteptam cu toţii în ultimele luni ca starea de sănătate a Regelui Mihai să se agraveze pe zi ce trece, totuşi vestea stingerii din viaţă a fostului suveran al României ne-a copleşit realmente pe fiecare dintre noi.

 • Unionism de vorbe goale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Unionism de vorbe goale

  Ca tot ce face sau spune Băsescu, în ultimul timp, şi contribuţia sa la activitatea pre-electorală a micului partid (declarat) unionist de la Chişinău a trecut neobservată.

 • Dosarul şantajării afaceristului Horpos: Radu Pricop, ginerele lui Traian Băsescu, achitat; Sergiu Lucinschi, condamnat la 3 ani cu suspendare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dosarul şantajării afaceristului Horpos: Radu Pricop, ginerele lui Traian Băsescu, achitat; Sergiu Lucinschi, condamnat la 3 ani cu suspendare

  Avocatul Radu Pricop, ginerele lui Traian Băsescu, a fost achitat, iar Sergiu Lucinschi, fiului fostului preşedinte al Republicii Moldova Petru Lucinschi, a fost condamnat la 3 ani cu suspendare în dosarul privind şantajarea lui Alexandru Horpoş, de la care Lucinschi ar fi cerut patru milioane de euro pentru a-şi retrage o plângere de la DIICOT. Decizia nu este definitivă.

 • Ne sutor ultra
crepidam
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ne sutor ultra crepidam

  Aproape de fiecare dată când public un articol, indiferent de temă, sunt unii care simt nevoia să facă trimitere, nu cu cele mai măgulitoare cuvinte, la originile mele etnice. Moderatorii îşi justifică salariul înlăturând mizeria verbală şi urările de a petrece o vacanţă permanentă la Bug, cu tot cu a mea familie, însă de multe ori o fac cu ceva întârziere astfel încât apuc să văd „drăgălăşeniile” ce-mi sunt adresate.

 • Băsescu tulbură apele politicii moldoveneşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Băsescu tulbură apele politicii moldoveneşti

  Sunt mii de basarabeni care au profitat pentru redobândirea cetăţeniei române, dar, mai important, mii de tineri au învăţat gratuit în şcolile din România. Acum există şi cetăţeni români care îl înjură pe Băsescu, după ce au profitat de măsurile iniţiate de el, acuzându-l de corupţie şi de implicare în politica internă a Basarabiei!!!

 • INTERVIU Cătălin Predoiu: Foştii lideri PDL au îmbrăţişat platforma Orban, din ex-băsişti au devenit ludovici
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INTERVIU Cătălin Predoiu: Foştii lideri PDL au îmbrăţişat platforma Orban, din ex-băsişti au devenit ludovici

  Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu afirmă, într-un interviu acordat News.ro înaintea Congresului partidului, că principiul parităţii, decis la fuziunea PDL-PNL, a fost treptat „înfrânt“ în ultimii doi ani. El spune că mulţi foşti membri PDL au ales să îl susţină   pe Ludovic Orban la alegerile de sâmbătă. Predoiu mai afirmă că există membri PNL care „au îmbrăţişat tezele“ PSD privind atacurile la Justiţie.

 • O problemă
de morală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O problemă de morală

  Blogurile „adevarul.ro” au fost create cu scopul de a pune la dispoziţia unor personalităţi ale vieţii publice din România o platformă graţie căreia să le fie facilitat şi stimulat accesul la liberă exprimare. Drept înţeles ca una dintre cele mai importante componente ale unei societăţi cu adevărat democratice.