Stiri despre basescu

  1672 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Întoarcerea Regelui
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Întoarcerea Regelui

  Deşi ne aşteptam cu toţii în ultimele luni ca starea de sănătate a Regelui Mihai să se agraveze pe zi ce trece, totuşi vestea stingerii din viaţă a fostului suveran al României ne-a copleşit realmente pe fiecare dintre noi.

 • Unionism de vorbe goale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Unionism de vorbe goale

  Ca tot ce face sau spune Băsescu, în ultimul timp, şi contribuţia sa la activitatea pre-electorală a micului partid (declarat) unionist de la Chişinău a trecut neobservată.

 • Dosarul şantajării afaceristului Horpos: Radu Pricop, ginerele lui Traian Băsescu, achitat; Sergiu Lucinschi, condamnat la 3 ani cu suspendare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dosarul şantajării afaceristului Horpos: Radu Pricop, ginerele lui Traian Băsescu, achitat; Sergiu Lucinschi, condamnat la 3 ani cu suspendare

  Avocatul Radu Pricop, ginerele lui Traian Băsescu, a fost achitat, iar Sergiu Lucinschi, fiului fostului preşedinte al Republicii Moldova Petru Lucinschi, a fost condamnat la 3 ani cu suspendare în dosarul privind şantajarea lui Alexandru Horpoş, de la care Lucinschi ar fi cerut patru milioane de euro pentru a-şi retrage o plângere de la DIICOT. Decizia nu este definitivă.

 • Ne sutor ultra
crepidam
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ne sutor ultra crepidam

  Aproape de fiecare dată când public un articol, indiferent de temă, sunt unii care simt nevoia să facă trimitere, nu cu cele mai măgulitoare cuvinte, la originile mele etnice. Moderatorii îşi justifică salariul înlăturând mizeria verbală şi urările de a petrece o vacanţă permanentă la Bug, cu tot cu a mea familie, însă de multe ori o fac cu ceva întârziere astfel încât apuc să văd „drăgălăşeniile” ce-mi sunt adresate.

 • Băsescu tulbură apele politicii moldoveneşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Băsescu tulbură apele politicii moldoveneşti

  Sunt mii de basarabeni care au profitat pentru redobândirea cetăţeniei române, dar, mai important, mii de tineri au învăţat gratuit în şcolile din România. Acum există şi cetăţeni români care îl înjură pe Băsescu, după ce au profitat de măsurile iniţiate de el, acuzându-l de corupţie şi de implicare în politica internă a Basarabiei!!!

 • INTERVIU Cătălin Predoiu: Foştii lideri PDL au îmbrăţişat platforma Orban, din ex-băsişti au devenit ludovici
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INTERVIU Cătălin Predoiu: Foştii lideri PDL au îmbrăţişat platforma Orban, din ex-băsişti au devenit ludovici

  Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu afirmă, într-un interviu acordat News.ro înaintea Congresului partidului, că principiul parităţii, decis la fuziunea PDL-PNL, a fost treptat „înfrânt“ în ultimii doi ani. El spune că mulţi foşti membri PDL au ales să îl susţină   pe Ludovic Orban la alegerile de sâmbătă. Predoiu mai afirmă că există membri PNL care „au îmbrăţişat tezele“ PSD privind atacurile la Justiţie.

 • O problemă
de morală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O problemă de morală

  Blogurile „adevarul.ro” au fost create cu scopul de a pune la dispoziţia unor personalităţi ale vieţii publice din România o platformă graţie căreia să le fie facilitat şi stimulat accesul la liberă exprimare. Drept înţeles ca una dintre cele mai importante componente ale unei societăţi cu adevărat democratice.

 • Geoană: Al doilea mandat al lui Băsescu, ilegitim; a existat un demers organizat de fraudare şi influenţare a prezidenţialelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Geoană: Al doilea mandat al lui Băsescu, ilegitim; a existat un demers organizat de fraudare şi influenţare a prezidenţialelor

  Mircea Geoană a declarat duminică seara, la Antena 3, referitor la alegerile prezidenţiale din 2009, că cel de-al doilea mandat al lui Traian Băsescu este „ilegitim”, existând indicii cu privire la un demers coordonat şi organizat de fraudare şi de influenţare a scrutinului. Fostul social-democrat a ţinut să precizeze că în PSD a existat „coloana a cincea a lui Băsescu”.

 • Am fost un dobitoc?!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Am fost un dobitoc?!

  De ceva timp, mai ales de când îl văd pe Traian Băsescu cot la cot cu Şerban Nicolae, apărătorul corupţilor, îmi tot dă târcoale intenţia să îmi pun cenuşă în cap folosind celebra zicere a lui Tudor Postelnicu: "Am fost un dobitoc!".

 • Băsescu, precum Popeye Marinarul…
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Băsescu, precum Popeye Marinarul…

  Ieri, fostul preşedinte al României, fostul mare apărător al Statului de drept, s-a luat de toartă cu fostul domn de companie şi şofer de uz personal al penalului Cătălin Voicu pe nume Şerban Nicolae, senator, pesedist şi avocat, şi împreună au făcut o nefăcută. .

 • Mesajele de Paşti ale politicienilor: „Chipul lui Hristos luminează în fiecare dintre noi - poate câteodată ascuns sau neştiut“ VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mesajele de Paşti ale politicienilor: „Chipul lui Hristos luminează în fiecare dintre noi - poate câteodată ascuns sau neştiut“ VIDEO

  Numeroşi politicieni au transmis în Sâmbăta Mare, pe Facebook, mesaje de Paşti, în care le urează oamenilor ca Învierea Domnului să le dăruiască lumină şi pace în suflet, dar să nu uite că acest mare eveniment creştin ne arată că viaţa este „atât suferinţă, cât şi speranţă“. Aceştia au rememorat momente din copilărie când încondeiau ouă roşii în casa bunicilor, îndemnând la bunătate, iertare, meditaţie şi dragoste.

 • Ghiţă se dădea sloven
în Serbia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ghiţă se dădea sloven în Serbia

  Sună ca o glumă, dar, potrivit informaţiilor oficiale, e adevărat. Vicleanul Sebastian Ghiţă se ascundea în Serbia cu acte false de sloven. Ca-n bancul ăla cu agentul CIA prins de KGB la Moscova a cărui identitate fusese spulberată de faptul că era negru, Ghiţă a ales cetăţenia de fals sloven, ţară ai cărei locuitori vorbesc aceeaşi limbă cu sârbii şi care a fost până mai acum 20 de ani parte din fosta Iugoslavie.