alimente toxice - ultimele știri
Specialiştii avertizează cu privire la faptul că în momentul reîncălzirii unele alimente îşi schimbă compoziţia şi îşi pierd proprietăţile nutritive, multe dintre ele devenind toxice....
Nutrişioniştii stau departe de alimentele toxice care afectează echilibrul organismului. Printre produsele pe care aceştia le evită sunt incluse şi cele pline de chimicale care pot duce la apariţia unor boli extrem de grave....
Deşi pare greu de crezut, aceste alimente pot deveni extrem de toxice dacă nu le găteşti în mod corect. Aşa că data viitoare când le pregăteşti termic, ai grijă să nu le arzi.
Chiar dacă cianura este una dintre cele mai des folosite otrăvuri în romanele poliţiste, o poţi găsi şi în unele alimente pe care le consumi periodic. Specialiştii trag un semnal de alarmă asupra faptului că un sfert de gram de cianură este suficie...
În multe dintre alimentele din comerţ se găsesc substanţe chimice, care nu fac niciun bine. De la pesticide şi hormoni de creştere la arome artificiale şi coloranţi, acestea conţin o paletă largă de compuşi chimici, care ne pot îmbolnăvi....