Stiri despre alimentatie

  878 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Factori declanşatori
ai migrenei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Factori declanşatori ai migrenei

  Migrenele sunt dureri de cap severe care ne pot incapacita pe durata mai multor ore sau chiar zile dacă nu sunt tratate.

 • Trucuri să ocolim problemele digestive de Sărbători
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trucuri să ocolim problemele digestive de Sărbători

  NUTRIŢIE De Sărbători, tentaţiile sunt mari, să recunoaştem. Şi dacă tot avem nenumărate bunătăţi în faţă vreme de mai multe ore, e clar că nu ne putem abţine şi aşa ajungem la excese alimentare, la care se adaugă şi consumul de alcool, eventual fumatul. Medicii nutriţionişti ne sfătuiesc să mâncăm, dacă ne plac, din toate felurile pe care le-am pregătit cu trudă, dar nu „cât putem“, ci cu măsură sau doar jumătate din fiecare porţie.

 • Ce să mănânci pentru a scăpa de răceală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce să mănânci pentru a scăpa de răceală

  Ajută-ţi sistemul imunitar să facă faţă schimbărilor bruşte de temperatură, când eşti mai predispusă ca oricând răcelii. Iată care sunt metodele rapide care vin în ajutorul tău!

 • Alimente care-ţi îmbunătăţesc starea de spirit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimente care-ţi îmbunătăţesc starea de spirit

  Schimbările de dispoziţie sunt cauzate cel mai des de fluctuaţiile hormonale asupra cărora nu avem niciun control. Problemele personale şi stresul sunt alţi factori implicaţi în modul în care ne simţim, dar ei pot fi ”rezolvaţi” prin consumul de alimente potrivite.

 • 5 alimente care provoacă acnee
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 alimente care provoacă acnee

  Multe persoane care se confruntă cu acnee nu pot renunţa la obiceiurile alimentare care sunt, de fapt, sursa problemei. Multe măncăruri aparent gustoase pot da peste cap întregul organism, motiv pentru care ar trebui eliminate complet de pe listă. Află care sunt acestea!

 • Trucuri care ne
feresc de obezitate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trucuri care ne feresc de obezitate

  Succesul pe termen lung în tratamentul obezităţii înseamnă de fapt, un nou stil de viaţă care ne „intră în sânge“ şi rămâne acolo.

 • Cum corectăm deficitul de magneziu din corp şi ce semnale dă organismul când lipseşte cel mai important mineral
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum corectăm deficitul de magneziu din corp şi ce semnale dă organismul când lipseşte cel mai important mineral

  Magneziul este unul dintre mineralele a căror deficienţă poate provoca dureri musculare, mai ales dacă în organism există şi alte carenţe, precum cele de calciu, potasiu sau zinc. Din această cauză, este importantă consumarea de alimente bogate în magneziu, precum cereale integrale, fructe uscate, legume, soia şi vegetale cu frunze verzi.

 • Factorul din spatele oboselii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Factorul din spatele oboselii

  Oboseala poate avea multe cauze; munca excesivă, lipsa somnului, stresul. Dar dacă te simţi obosită constant, chiar şi după ce te odihneşti, poate fi altceva - ai putea avea o deficienţă de fier. Fierul permite sângelui să transporte oxigen la toate ţesuturile din corpul nostru, aşadar este vital pentru o sănătate bună.

 • Mituri despre suplimente
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mituri despre suplimente

  Suplimentele sunt luate mai mult de persoanele care practică sport regulat. Suplimentele se împart pe mai multe tipuri, ele având diverse beneficii asupra sănătăţii. Însă există câteva mituri care au apărut în jurul suplimentelor, dar care ar trebui detronate.

 • Trucuri pentru a calma arsurile gastrice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trucuri pentru a calma arsurile gastrice

  Arsurile gastrice pot să îţi creeze probleme serioase mai ales dacă te afli la un drum lung sau te confrunţi cu ele noaptea.

 • 4 tehnici care luptă împotriva pierderilor de
memorie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  4 tehnici care luptă împotriva pierderilor de memorie

  Când vine vorba de memorie, nu putem opri timpul în loc. Odată cu trecerea anilor, apar primele semne ale uitării, sindrom amplificat de factori precum lipsa somnului, alimentaţia necorespunzătoare sau multitasking-ul.