Stiri despre alegeri anticipate

  223 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Despre Iohannis şi anticipate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre Iohannis şi anticipate

  Două lucruri despre recentul balon mediatic legat de Klaus Iohannis şi numirea Vioricăi Vasilica Dăncilă drept premier, în afară de faptul că ăştia care i-aţi dat dislike la numirea doamnei cu permanent la Palatul Victoria trebuia să vă fi lămurit de mai demult despre Iohannis. Şi anume, atunci când l-a numit pe Tudose.

 • Curaj, PSD! Eşti
singurul partid capabil să provoace alegeri anticipate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Curaj, PSD! Eşti singurul partid capabil să provoace alegeri anticipate

  Ecaterina Andronescu este un monument de nesimţire când spune că protestele de stradă prejudiciază imaginea României, că pot da senzaţia de ţară neguvernabilă. Cum poate să spună aşa ceva reprezentantul unei majorităţi care şi-a schimbat trei guverne într-un singur an? Nu ştiu dacă doamna e ruptă total de realitate sau doar recită sloganuri de la partid, dar să-i acordăm prezumţia de bună-credinţă şi să-i mai explicăm o dată ce se întâmplă.

 • Luptă strânsă între separatiştii şi unioniştii din Catalonia INFOGRAFIE
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Luptă strânsă între separatiştii şi unioniştii din Catalonia INFOGRAFIE

  Catalanii sunt aşteptaţi astăzi la urne în cadrul alegerilor regionale anticipate, declanşate după izbucnirea crizei ce a fost generată de referendumul de la 1 octombrie privind independenţa acestei provincii a Spaniei, declarat ilegal de Curtea Constituţională spaniolă.

 • Herr Prezidente,
fă ceva...
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Herr Prezidente, fă ceva...

  Herr Prezidente, cred că ştii ce te aşteaptă. Îţi vor pune pe pragul de la Cotroceni - toate odată, dar mai degrabă pe rând, ca să te ţină ocupat - după cum urmează: Statutul magistraţilor, Legea organizării judiciare, Legea CSM, Codul Penal, Codul de Procedură Penală. Sunt legi multe, sunt legi ample, sunt legi importante - dar care au numeroase prevederi scrise pentru Mafie sau scrise chiar de Mafie. Îţi promit că o să te îngrozeşti.

 • Rajoy face apel din Barcelona la recuperarea Cataloniei libere şi democrate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rajoy face apel din Barcelona la recuperarea Cataloniei libere şi democrate

  Premierul spaniol Mariano Rajoy s-a aflat, duminică, la Barcelona, pentru prima oară după referendumul şi măsurile care au dus la trecerea regiunii sub tutela Madridului, el făcând apel la "recuperarea Cataloniei democrate şi libere" şi cerând firmelor să nu plece, informează AFP.

 • Guvernul spaniol cercetează ipoteza unui amestec al Rusiei în tulburările din Catalonia. Premierul Rajoy, în capitala Cataloniei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Guvernul spaniol cercetează ipoteza unui amestec al Rusiei în tulburările din Catalonia. Premierul Rajoy, în capitala Cataloniei

  Guvernul Spaniei cercetează implicarea rusească în criza catalană, manifestată pe reţelele de socializare în ultima vreme, în timp ce şeful guvernului spaniol, Mariano Rajoy, este aşteptat duminică la Barcelona, pentru prima oară de când Catalonia a fost pusă sub tutela Madridului şi a doua zi după o masivă manifestaţie separatistă, transmite AFP.

 • Criza catalană agită apele în Belgia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Criza catalană agită apele în Belgia

  În timp ce catalanii care doresc separarea de Spania se pregătesc de noi proteste, iar partidele politice de alegerile regionale anticipate, disensiunile se adânces între politicienii belgieni în problema catalană.

 • Islandezii au trimis opt partide în Althingi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Islandezii au trimis opt partide în Althingi

  În 2016, guvernul islandez a picat fiindcă premierul Sigmundur Davið Gunnlaugsson, de la Partidul Progresist, a fost prins minţind în privinţa unor conturi ascunse într-un paradis fiscal. Un an mai târziu, cabinetul de la Reykjavik a demisionat fiindcă tatăl premierului Bjarni Benediktsson a semnat o scrisoare prin care cerea reabilitarea unui pedofil condamnat pentru viol şi care ispăşise deja o pedeapsă aspră cu închisoarea.

 • Austria a luat-o la dreapta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Austria a luat-o la dreapta

  Conservatorii şi populiştii de dreapta din Austria, care s-au clasat pe primul, respectiv al treilea loc la alegerile legislative anticipate de duminică, ar putea produce o schimbare de proporţii pe scena politică austriacă, formând o coaliţie de guvernare de dreapta, după mai bine de un deceniu în care ţara a fost condusă de o coaliţie de centru.