Vlad Epurescu

Jurnalist

Silviu Văduva a fost numit şef al Vămii Bucureşti pentru că are CV. Tot din cauza CV-ului, nu a mai prins un loc pe listele Partidului Democrat. Divele pe care le-a cucerit sub ochii paparazzilor ar fi avut acum o pilă la vămi… La o jumătate de oră de la publicarea acestui text, domnul Silviu Văduva şi-a dat demisia. Sunt curios cine o să urmeze...

Bercea Mondial ne-a dat o nouă lecţie. El şi ceilalţi fraţi ai lui din aceeaşi breaslă au subliniat mereu că nu îţi trebuie carte şi e de-ajuns să fii combinator, să tai lumea pe stradă cu sabia, să te ştie procurorii de frică şi să fii rudă cu neamurile Preşedintelui României, adică e apriori că să fii un Mondial să insemni ceva în România.

"Omul trebuie luat aşa cum este". Are cap, două mâini, trunchi şi două picioare. Are mers biped. Vorbeşte. Da, este un om. Atâta contează. Dacă arăţi că eşti om, în România, poţi să ocupi orice funcţie.

Omul face haina. Haina nu face pe om. Asta ne învăţa tovarăşa educatoare la grădiniţă. Atunci erau şoimii patriei, aliniaţi, tunşi regulamentar, cu batistuţă în buzunar şi cu sufletul vibrând la Cântarea României.

Vezi mai multe