Vasile Baltac

Profesor universitar

A stârnit multă emoţie situaţia votării la centrele din străinătate şi chiar în ţară în apropierea comunităţilor studenţeşti în ziua de 2 noiembrie. Cozi anormale, oameni care nu au putut vota deşi au fost prezenţi la centrele de votare cu multe ore înainte de ora de închidere oficială, proteste vocale etc. Despre eGuvernare însă să auzim numai de bine!

Nu de mult am postat sub titlul „Cine se teme de Facebook“ un apel la persoanele mai în vârstă să nu se teamă de Facebook, aşa cum am constatat din proprie experienţă că se cam întâmplă. Spre surprinderea mea în afară de multe aprecieri, mai ales sub formă de sute de „Like“ pe Facebook (!!), am constatat existenţa unui puternic curent anti-Facebook, o oaste de comentatori toţi anonimi demonizând Facebook şi pe mine ca agent al acestei reţele.

Facebook este fără îndoială un fenomen mondial. El inspiră entuziasmul celor peste 1,2 miliarde de oameni care au aderat la el în numai 10 ani de la apariţie, dar şi teamă sau reţineri din partea multora.Facebook este fără îndoială un fenomen mondial. El inspiră entuziasmul celor peste 1,2 miliarde de oameni care au aderat la el în numai 10 ani de la apariţie, dar şi teamă sau reţineri din partea multora.