Gabriel Horia Nasra

Antropolog Social

Ce sume sunt alocate de la bugetul de stat pentru investiţii în infrastructură, în 2017? Care sunt sumele alocate din fonduri externe nerambursabile? Sunt două întrebări cât se poate de fireşti la început de an pentru orice comunitate. Aceste sume trebuie comunicate corect fără o interpretare politică.

  • Gabriel Horia Nasra a publicat un nou articol acum 13 ore

    Liviu Dragnea, născut în Teleorman, nu are nevoie de avocat pentru declaraţia lui  Liiceanu. Nici Ponta, Adrian Năstase sau Ion Iliescu. Gabriel Liiceanu, din meseria de cetăţean, constant şi simplu urăşte PSD.

  • Gabriel Horia Nasra a publicat un nou articol acum 14 zile

    „Noi trebuie să protejăm ţările NATO, dar multe dintre ele nu plătesc ceea ce ar trebui”, a declarat, la început de an, preşedintele Donald Trump într-un interviu acordat cotidianului german Bild şi cotidianului britanic The Times.

  • Gabriel Horia Nasra a publicat un nou articol acum 20 zile
  • Gabriel Horia Nasra a citit luna trecuta

    Necorelarea specializărilor din cadrul universităţilor cu piaţa muncii, declinul demografic, dar şi introducerea camerelor de luat vederi în sălile de examen la Bacalaureat au cauzat diminuarea drastică a numărului de studenţi în comparaţie cu ultimii ani. Acest lucru a dus la reducerea numărului de facultăţi, ceea ce nu este neapărat un lucru rău, susţin experţii în Educaţie.

Vezi mai multe